Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 yaşındaki bir oyuncuyla daha gorusuyoruz dedi, tarayın bu yaştaki hücum oyuncularını![]()
Denizli birçok konuda fena konuşmadı. Ama Burak'a güvenen hocanın o koltukta oturacağı süre 7-8 aydır en fazla. Bunu da unutmayalım.
Taha kardeşim, seni de kırdıysam kusura bakma. Hakkını helal et.Takımı 18-22 yaşlılarla kreşe çevirmek demişsiniz de Donk ve Linnes 25 yaşında 3 adam daha alırsın en fazla yani 18 yaşında oyuncun bile yok ne kreşi bu?
Sen , baya baya filmi baştan yazdınÖnceliği alternatifsiz bölgelere verdikten anladığım şu :
ilk 2 transfer, hocanın elzem gördüğü mevkiilerdi, Melo'dan sonra bir orta saha şarttı, ve sağ beke adam akıllı bir adam lazımdı, önceliği forvetten daha alternatifsiz olan bu bölgelere verdiler ve transferleri gerçekleştirdiler, şimdi sıra geldi hücuma, kanat ve forvet alınacak.
Forvet konusunu tahmin ediyorum, Euro 2016 var ve Türk Milli takımının tek forveti Burak, bu sezon öyle yada böyle Fatih terim yıldırım demir ören kim varsa baskı yapabilir klübe hocaya, Euro 2016 de forvet burak , bu adamın form tutması lazım aklıma gelmedi değil yani. Burağı kesecek oyuncu değil, ama buraktan bir bok olmayacağını onlarda biliyor bari genç oyuncu alak derdindeler.
Alternatif forvet bile bizdekileri keser kanka. Denizli yeter ki adaletli forma dağıtsın.
Geçen gün söylemiştim tekrar edeyim, Fransa 2'den kalburüstü bir forvet mevcut forvetlerimizi kulübeye gönderir.
Ben dinleyemedim işte, yazılan söze göre yorum yaptım, eğer ki bundan sonraki transferler içinse söylediği durum pek vahim.Sen , baya baya filmi baştan yazdınben dinledim , bundan sonrakiler için dendi o.
bizi de gönderir renktaş burak oynamaya devam ettikçe takımı bırakan sayısı çok fazla olur katıksızz ..Bu burak denizliyi de gönderir Dursunu da ona güvenmeye devam etsinler puan farkı 5 hafta sonra 18-20 ye çıktığın da kimse ağlamasın