Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kac tane kanat oyuncusu Alinacak acaba

Yarin'dan sonra bitecek oyuncu benitez'dir ama 18'lik bir kanat oyuncusu daha varmis

Linnes'in bu maça çıkmasını bekleyen var mı gerçekten ben kadroya alınmasını bile sürpriz olarak görüyorum.

Burak'ın hakkını yememek lazım adam hocalara karşı nasıl bi baskı kuruyorsa kendini Suarez olduğuna inandırmış

Forvet konusunu tahmin ediyorum, Euro 2016 var ve Türk Milli takımının tek forveti Burak, bu sezon öyle yada böyle Fatih terim yıldırım demir ören kim varsa baskı yapabilir klübe hocaya, Euro 2016 de forvet burak , bu adamın form tutması lazım aklıma gelmedi değil yani. Burağı kesecek oyuncu değil, ama buraktan bir bok olmayacağını onlarda biliyor bari genç oyuncu alak derdindeler.

Önceliği alternatifsiz bölgelere verdikten anladığım şu :

ilk 2 transfer, hocanın elzem gördüğü mevkiilerdi, Melo'dan sonra bir orta saha şarttı, ve sağ beke adam akıllı bir adam lazımdı, önceliği forvetten daha alternatifsiz olan bu bölgelere verdiler ve transferleri gerçekleştirdiler, şimdi sıra geldi hücuma, kanat ve forvet alınacak.

ne diyim ben size açıklamaya bak forvet önceliğimiz değil dedi adam resmen böyle adamları istemiyorum arkadaş zormuydu favreyi getirmek burağına da umutuna da başlatma

Egrr burak yine sakatlanirsa görürüm bunlari

Önceliği alternatifsiz bölgelere verdikten anladığım şu :

ilk 2 transfer, hocanın elzem gördüğü mevkiilerdi, Melo'dan sonra bir orta saha şarttı, ve sağ beke adam akıllı bir adam lazımdı, önceliği forvetten daha alternatifsiz olan bu bölgelere verdiler ve transferleri gerçekleştirdiler, şimdi sıra geldi hücuma, kanat ve forvet alınacak.
Sen , baya baya filmi baştan yazdın :) ben dinledim , bundan sonrakiler için dendi o.

Bu burak denizliyi de gönderir Dursunu da ona güvenmeye devam etsinler puan farkı 5 hafta sonra 18-20 ye çıktığın da kimse ağlamasın

Forvet konusunu tahmin ediyorum, Euro 2016 var ve Türk Milli takımının tek forveti Burak, bu sezon öyle yada böyle Fatih terim yıldırım demir ören kim varsa baskı yapabilir klübe hocaya, Euro 2016 de forvet burak , bu adamın form tutması lazım aklıma gelmedi değil yani. Burağı kesecek oyuncu değil, ama buraktan bir bok olmayacağını onlarda biliyor bari genç oyuncu alak derdindeler.

Fatih Terim'in az biraz kafası çalışıyorsa ne yapar eder ya Fernandao'yu vatandaşlığa geçirtir ya da santraforsuz oynar. Takımın en iyi performansları Buraksız maçlarda. Umut oynadığında bile takım daha iyi oynuyor inanın bana. Bu Galatasaray için de geçerli. Belki Umut daha sakar ama takım oyununu Burak kadar bozmuyor. Umut belki gol atamaz ama arkadaşları 3 tane atar. Ama Burak 1 tane atsada takımın ömrünü tüketir. 5 tane yememize sebep olur.

Alternatif forvet bile bizdekileri keser kanka. Denizli yeter ki adaletli forma dağıtsın.

Geçen gün söylemiştim tekrar edeyim, Fransa 2'den kalburüstü bir forvet mevcut forvetlerimizi kulübeye gönderir.

Fransa pazarina yillardir hala girmememiz kabahat zaten. Tas gibi orta saha bulursun oradan, maliyetleri de fazla olmaz yani dedigin gibi Ligue 2'de.

Ben pek emin degilim bunlarin alternatif olarak düsündükleri adamlari görmem lazim ilk olarak. Umarim yillardir yasadigimiz Sabri olayina benzemez. Kac tane adam alindi yerine ama Eboue disinda hepsi CÖP ve yetersiz oldugu icin yine de Sabri oynadi sonucta. Bu yüzden forvete alternatif gözüyle degil direkt olarak Buraki kesip yedek kulübesine ambargo koymasini saglayacak bir adam lazim.

Tabi bir de Euro2016 zirvaligi ile baslarlar yakinda, yok evlat yok mutlaka oynamali "Türkiye'nin en iyi forveti" turnuvaya hazir olmali. Cenk oynasin arkadas, Burak dan neyi eksik, hatta artilari bile var en azindan top kontrol etmesini falan becerebiliyor ve gerizekalinin teki degil.

Son düzenleme:
Bu burak denizliyi de gönderir Dursunu da ona güvenmeye devam etsinler puan farkı 5 hafta sonra 18-20 ye çıktığın da kimse ağlamasın
bizi de gönderir renktaş burak oynamaya devam ettikçe takımı bırakan sayısı çok fazla olur katıksızz ..

Taraftar yuhlaması lazım artık Burak virüsünü.

istemiyoruz ulan istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt