Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünsenize Hamza hala takımın başında olsaydı nasıl bir transfer süreci yaşardık.Transfer listesi şöyle olurdu büyük ihtimal;Serdar Aziz,Güray Vural,Merter Yüce,Selim Ay,Bruno Mezenga,Douglao vs.

Allah bizi korumuş da kurtulmuşuz bu Denge fetişistinden.
Bugunku basin toplantisi soyle olurdu

-Sanki basinda forvet hattinda bir sorun varmis gibi bir algi olusturulmaya calisiyor.
-Podolskiden memnun degilim
-Her futbolcu gol kacirabilir Umuttan son derece memnunum hic kimse onun gibi mucadele etmiyor.
-Jem sayesinde futbolcularimizin temposu artti
-Her zaman soyluyorum hazir bir yabanci almaktansa yerli futbolcu almayi tercih ediyorum.
- Elestirileri kabul etmiyorum biz 3 kupali bi takimiz bu cocuklara saygi duyalim.
-Forvet transferi maddi imkanimiza gore olursa olur olmazsa cok onemli degil Burak var Umut var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar 3 yil sabirla beklemis,biz ise bruma'ya 1 yil sabredemedik.
şöyle bir fark söz konusu;
Bruma, bizde hiçbir zaman banko 11 oyuncusu olmadi,belki de olamadı ama nenny düzenli oynuyordu Basel'de.
tabi, Bruma da çok talihsizlikler yaşadı; yabancı sınırı, sakatlık, sürekli td değişikliği..adamı istikrarlı biçimde geliştiremedik ki elde olmayan sebeplerden oturu..

bu 17 numaralı karaktersize hamza gibi fena taktım ben

dikkat ettinizmi bu kan emici nezaman taraftardan protesto yiyecek olsa sakatlık bahanesiyle 3-5 maç ortadan kayboluyor

ve biz bu adam 3 milyona yakın para veriyorz çogu kişi haklı kweuke donunda sallar bunu

Martin Benitez'e sanıyorum 1,5 sene kiralama ve satın alma opsiyonu teklif edilmiş.
Kiralama bedeli 2 milyon eu. Bu bedel kullanılması halinde opsiyonda belirlenecek rakamdan düşecek.
7 dakikalık videosunda hayli hareketli, yaratıcı, dar alanda etkili ve driplingli bir oyuncu görünümü çiziyor. Skora katkısı daha çok asistleriyle olan bir oyuncu profili. Gelirse sanıyorum güzel iş yapmış olucaz. Tabi ben de çoğunuz gibi Emirmija'yı tercih ederdim. Fakat o Denizli'nin transferinin olumsuz sonuçlandığını açıkladığı futbolculardan biri olsagerek.

Ayrıca merak etmeyin forvet oyuncusu alınacaktır. Denizli'nin taktiğinin en önemli noktası çalıştığı her takımda forvet oyuncusu olmuştur. Linnes ve ısrarla istenen sağ açık oyuncusu hocanın oyunu kanatlara yaymaya kararlı olduğunu gösteriyor. Kanatlara yayılmış oyundan verim alabilmeniz için de takımınızda Burak ve Umut gibi iki kazma yerine Elmander tarzı bir adam olması gerekli. Böyle bir futbolcu şartlar elveriyorsa mutlaka transfer edilir.

Çünkü kardeşim adamlar işlerini profesyonellere bırakıyor.
Bizdeki sistem kayınpeder enişte çok para var bu işte...

Hani bak ne kadar eski oyuncu falancanın akrabası birinin işsiz tanıdığı az çok futbolu bilen adamı biz ya scout işi yaptırıyoruz.
Yada kardeşim altyapının başına koyuyoruz ondan sonra altyapı yok.

O kadar çok sorun varki ülke futbolunda düşünün yahu ariflerden nihatlardan hakan şükür ilhan mansızdan umutla burağa terif etti koskoca milli takım.

75milyon nufüs var forvet yok lan ülkede gökhan gönül sakatlansa avrupa şampiyonasında şüphesiz sabri oynayacak.

Tuhaf gelmiyormu sizede bu durum.
Velevki caner erkin zerre sevmem kendisini sakatlandı gitti hakan balta olcan adın sol bek? Avrupa şampiyonası.

Siz görün bakın evlatları orada.
Ne oynadığı belli olmayan bir takım ite kaka çeyrek final yapar gelsin zamlı sözleşmeler...

Olay budur. Torpillerle iş yürütüyoruz ülkede. Tek futbol değil ki , her alanda ama o torpiller hep kıçımızda patlıyor eninde sonunda...

Bizde birde şu sorun var. Mesela madem scout ekibi kurdun neden her gelen td kendi oyuncusunu alıyor?

Bu kulübün belli bir oyun sistemi olmalı ki , her yeni td sil baştan yapmasın. Mancini gelir bunlar benim oyuncum değil der dünya kadar çöp transferi yapar , Hamza gelir sıçar sıvar ulan kulüp olarak bizim belli bir oyun planımız yok mu? Koca camia bir td'ye emanet edilir mi?

Barça aynen bunu yapıyor. Kim gelirse gelsin o pas futbolunu oynatıyor ve kendi dokunuşlarını yapıyor ufak tefek. İstikrar var...

Son düzenleme:
Bugunku basin toplantisi soyle olurdu

-Sanki basinda forvet hattinda bir sorun varmis gibi bir algi olusturulmaya calisiyor.
-Podolskiden memnun degilim
-Her futbolcu gol kacirabilir Umuttan son derece memnunum hic kimse onun gibi mucadele etmiyor.
-Jem sayesinde futbolcularimizin temposu artti
-Her zaman soyluyorum hazir bir yabanci almaktansa yerli futbolcu almayi tercih ediyorum.
- Elestirileri kabul etmiyorum biz 3 kupali bi takimiz bu cocuklara saygi duyalim.
-Forvet transferi maddi imkanimiza gore olursa olur olmazsa cok onemli degil Burak var Umut var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir an hamza forumda yazıyor zannettim.

Olan arada bursaya oldu farkında bile değiller.

Yahu adam mantıklı hamleler yapıyor bu sezonu en az hasarla atlabilmek adına.
Kardeşim seneye telles bruma dönermi bilinmez onların durumuna göre her şey olabilir.
Satıldı ikisi 16m€ para eder bir o kadarda adam gider bütçe kendine gelir.

Yazın yapmadık ki transfer ocakta hazır iyi adamı almak yaz döneminden çok daha pahalı.
Neden yani iyi oyuncunu sezonun ortasında satasın.
3 oyuncu daha gelicek diyor adam.
Bence çok bile transfer yapmış oluruz ama yazın ben asıl şovu bekliyorum gelenlerden ziyade gidenlerle konusulacak
Ya zaten devre arası transfer yapmak zordur.Kimse iyi adamlarını kolay kolay bırakmaz.Ancak kariyeri düşüşte olan futbolcuyu alabilirsin ya da kimsenin bilmediği.Yanlış anlama ben şuan takımın transfer politikasını çok da yanlış bulmuyorum lakin şu forvete adam akıllı birinin alınması lazım yoksa yine Burak-Umut ikililerine kalırız.

Aslında yaz transfer döneminde çok iyi futbolcular vardı ve bunların çoğunun da bonservisi elindeydi ama maalesef Hamza gibi bir çapsız yüzünden bu hale düştük.

Bugün forvet söylemiyle sayın Denizli'ye kızdıysam da şu an düşündüğüm de yerli futbolcular için , bizim takım kalitesinde olmadıklarını söyleyerek şapkamı önüme koymamı sağlamıştır. Forvet , alır almaz bilinmez ya da oyuncular kötü çıkar o da bilinmez ama bir gerçek var ki hamza'dan sonra , bu takıma Ferguson gibi gelmiştir.

Denizli forvet almayacağım demedi alternatifsiz bölgeleri kastetti linnes donk kanat gibi forvet alınır rahat olun

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu videoyu böyle tarafsız bir gözle izledim, şimdi ben bunu tanımıyor olsam ve ismi bizle geçse , sabah akşam bakardım gelecek mi diye. Ya gerçekten bu videolarla ,gerçekler çok farklı. Ben Bruma'yı beğensem de bu videoda adam 3 gömlek daha kaliteli duruyor.

Adam 3 gömlek daha kaliteli zaten. Müthiş bir potansiyeldi şanssız bir sakatlık yaşadı. O sakatlık olmasa şuan Dortmund'un değil Bayern'in Machester'in radarında olacaktı.

Hala da yüksek potansiyeli var çok komik bir satın alma opsiyonuyla kiraladık çok dizimizi döveriz arkasından.

Telles'i de 2 sezon sonra İnter'den devlere transfer olurken görücez zaten.

Şu günü görünce hamzadan iyi kurtulmusuz diyorum
Jeme kefilmis bir sus artık

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamun aleyküm renktaşlar
Denizlinin açıklamarından kaçırdıklarımız kim,alınacaklar kim herhangi bir açığa çıkan isim var mı
Yoğunluktan takip edemedim forumu

250013677.jpg

Sevmedim bu herifi. Gelmesin.

Bjk liler acayip sovuyor takıma bu takım ikinci yarı yine üçüncü olur diye
Maçı seyreden varmı özellikle oguzhana

Takim tempo kaybetmis,eski gucunde degil oyuncular

Dakika 80 oldu hala tempoyu yukseltemediler

Adam 3 gömlek daha kaliteli zaten. Müthiş bir potansiyeldi şanssız bir sakatlık yaşadı. O sakatlık olmasa şuan Dortmund'un değil Bayern'in Machester'in radarında olacaktı.

Hala da yüksek potansiyeli var çok komik bir satın alma opsiyonuyla kiraladık çok dizimizi döveriz arkasından.

Telles'i de 2 sezon sonra İnter'den devlere transfer olurken görücez zaten.
İkisininde yükselemeyeceğini düşünüyorum
İddaaya girecek kadar hatta

Bunların forumu ne? merak ettim . Arada fb yenilince falan antuya bakıyorum bunlara da bakarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt