Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Tosun: "Olcay 'Müthiş sol ayağımlan' diyordu. Ben de müthiş sağ ayağımlan koydum bugün."

Madrid'i çok merak ediyorum , şimdi transfer yasağı yüzünden hayvan gibi para harcayacaklar mı kalan 15 günde.

25 yaş altı Tom Carroll (Orta Saha Orta), Oliver Torres (Sağ Açık), Joao Carlos Teixeira (Orta Ofans), Simone Zaza (Forvet) bu dört isim 5 senemizi kurtarır.

bu Atletico nun defansi acayip

Braithwaite hayırlı olsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Martinezin bana göre Ontivero ve Carrusca'dan bir farkı yok.Çelimsizin teki.Bu adamla uğraşacağımıza keşke Carrillo ile uğraşsak bana göre sitili aynı Keita.

Madrid'i çok merak ediyorum , şimdi transfer yasağı yüzünden hayvan gibi para harcayacaklar mı kalan 15 günde.

Hayir zannetmem, hatta hic transfer bile yapmazlar cunku kadrolari zaten muthis. Cunku bu donem yapilan transferler oynayabiliyor, sadece yaz donemi ve bidaki sezonun devre arasi yeni oyuncular kayit edilemiyor. Belki bazi takip ettikleri oyunculari simdiden 2017-18 yili icin imza attirabilirler. Yada simdi satin alip tekrar kiraya gondere bilirler baska takimlar kapmasinlar diye.
Yoksa transfer yapmasalar bile bu kadrolari iyi zaten adamlarin ihtiyaci yokki.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt