Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numaraya diyorsun ortasaha göbekte oynayan benim de dikkatimi çekti iyi bi oyuncu, ama adam 31 yaşındaymış :D
Bak görüyorsun denktaş iyi oyuncuyu herkes farkediyor futboldan anlamak yetiyor kimse yanlış anlamsin belki benitez iyi adamdır ama izledigim maç cercevesin konusuyorum.

Remy gibi bir oyuncuyu bonservisi ile mevcut durumda elbette alamayız. Remy kiralık olarak gündemde, görüşmeleri dediğim gibi Cenk Ergün yönetiyor. Denizli'nin çok istediği bir isim.

Linnes gelince biz

38de1a582739a3d6550942a9f6b7e1cf.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Remy'e zaten teklif yaptık, Yunus Emre söylemişti bunu. Denizli bugün 25 yaş altı dedi, bu saatten sonra almazlar.

Adam gibi santrafor ve kanat transferi sadece bu iki oyuncunun transferi anlamına gelmiyor. Sneijder'in de %100 Sniper moduna geçmesi demek. Siz o zaman seyredin cümbüşü.

Meşhur olmaya çalışma dostum Adnan akgülün ikinci hesabı gibi hareket ediyorsun .. Oda böyle yazardı rahmetli ,remy haberleri 5 aydır var zaten ben birde şunu anlamıyorum kaynaksız duyum vermek yasaktır deniliyor .. Kaynağı bize söylemek zorundasınız demiyorki adminler yani buraya yazabilirsin kaynağını madem öyle doğrumu ? Haberi gizli tutarak esrarengiz hale getirmeyin yahu yermi Galatasaray taraftarı.. Kaynağı Bizim öğrenmemiz yasaksa sadece duyumcular ile görevliler takılsın o zaman burada hey Allahım ya

Besiktas fena karışacak gibi
Muharrem usta şenol güneşe teklif götürmüş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanat için de Benitez düşünülüyor muhtemelen. Gerçi Benitez de kanat mı, forvet mi tam belli değil.

kiralık almak iyidir ama yanına opsiyon koymazsan bir halta yaramaz bizim yöneticilerde o beyin varmı merak ediyorum

Bak görüyorsun denktaş iyi oyuncuyu herkes farkediyor futboldan anlamak yetiyor kimse yanlış anlamsin belki benitez iyi adamdır ama izledigim maç cercevesin konusuyorum.
tabi ki bu maç özelinde konuşuyoruz benitez kötü oyuncu diyemeyiz bi maç izleyerek. ama açıkçası bizim scout ekibinin yapacağı genç oyuncu transferlerine pek güvenmiyorum biz bilmiyoruz bu işi yapmayı

Zlatandan bu yana ilk defa heyecanlandık umarım gereken hamleler yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt