Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meşhur olmaya çalışma dostum Adnan akgülün ikinci hesabı gibi hareket ediyorsun .. Oda böyle yazardı rahmetli ,remy haberleri 5 aydır var zaten ben birde şunu anlamıyorum kaynaksız duyum vermek yasaktır deniliyor .. Kaynağı bize söylemek zorundasınız demiyorki adminler yani buraya yazabilirsin kaynağını madem öyle doğrumu ? Haberi gizli tutarak esrarengiz hale getirmeyin yahu yermi Galatasaray taraftarı.. Kaynağı Bizim öğrenmemiz yasaksa sadece duyumcular ile görevliler takılsın o zaman burada hey Allahım ya

Eger kolpaci cikarsa cidden ahim tutar bu sefer...

Yazik lan bize!

Forvete tecrübeli bir isim istiyor Denizli, Burak ve Umut'un hali ortada, Podolski'nin sakatlığı da kısa süre de olsa can sıktı. Takıma çok kısa bir sürede adapte olabilecek tecrübeli bir oyuncu Remy. Denizli'nin belirttiği 20-22 yaş aralığı transferleri zaten her halükarda yapılacak. O konudada olumlu gelişmeler var. Remy son dakika bilgisi ve olumlu giden bir transfer süreci.

Milik için Kosecki yardımcı olacakmış. İknaya uğraşıyormuş.

Remy mi, yoksa Milik mi sizce?

Remy'e zaten teklif yaptık, Yunus Emre söylemişti bunu. Denizli bugün 25 yaş altı dedi, bu saatten sonra almazlar.

yaw tdnin soyledigi ne zaman olmus bu takimda, baskan da kimi transfer ettigini bilmiyordur soran :D remy takima direct adapte olur ve katki saglar. dogruysa 25 yas alti ilgilendigimiz oyuncularin cogundan iyidir.

ne remy si kardesim kandırmayın Galatasaraylıları

muslera linnes chedjou denayer carole jose selçuk donk podolski sneijder REEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMYYYYYYYYY

yakıyor!!!!!!!!!!!!!

temkinli olmak lazım ama şöyle de bi şey buldum nette:

https://yandexhaber.com/remyde-mutlu-sona-yakin/

ben açıkçası istemiyorum tipi şunu hatırlatıyor ama kweuke gibi bidonlardan iyidir..
10214_27_28493.jpg

Kaynak konusuna gelicek olursak, yakın bir arkadaşımın yönetim kurulunda tanıdığı var, Linnes ve Donk'u da önceden söylemişti.

Olumlu giden bir transfer süreci ancak birkaç pürüz de yok değil.

Yönetim ve Chelsea ile ufak anlaşmazlıklar var ama çözülemeyecek şeyler değil. Remy zaten gelmeye dünden razıymış.

Teminat mektubu sorunu var, halledilirse kiralık olarak Remy'i kadromuza katacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt