Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan o kadar itici biriyim ki 3 fenerli yarim saat dayanamayip bana sövdü. :red:
Hakan insanlar genelde realist veya pesimist insanlardan rahatsız olurlar.Kötüyü düşünmek mi iyidir yoksa iyiyi düşünmek mi?

Mesela bir örnek veriyim çoğu insan milli piyango bileti alır neden?Çıkma ihtimali yoktur ama hayal kurdurtur değil mi?Ben bile bir kaç kere dayanamayıp ya Hakan bir kerede pozitif bir şey söyle demişimdir.Bu tarz olumsuz düşünceler çevrende ki insanların enerjisini düşürebilir ara sıra.Çünkü insanlar iyi şeyler duymak isterler,insanın tabiatı budur.

Toplanın anlatıyorum

Tuğsan mı Tuğmal mı Tuğgey mi her neyse çakma bi duyumcu geldi Remy ile kiralık anlaşıldı falan dedi forum sevindi hareketlendi Hakan Delikanlı Mustafa denizlinin açıklamalarını referans alarak Remy gelmez kandırmayın gsllileri dedi sonra 5-6 yıllık üyelikleri olan 3 kuşl kap şakası yapıp fake resimler attılar tuğgeydi sanırım Hakana ana bacı sövdü giderken de yasine sövdü üçü de ihraç olduk bu kadar :D

Hakandan önce yazan çok oldu da ona gıcığı varmış demekki herkes yemedi yani lütfen :)

sn mert gülmez temsili
2014-08-13-kucuk-eniste-oldu.jpg

Zaten o mal cok belliydi salladigi. Iyi bir bela okudum. Serefsiz herif...

Asil hata bizde Remy'e inananlarda arkadas. Hoca daha bugun dedi 25 yas ustu oyuncu alinmayacak diye. Ne yorumlar gordum :D

Neymis , Denizli mantik oyunlari oynuyormus :asd22:

Toplanın anlatıyorum

Tuğsan mı Tuğmal mı Tuğgey mi her neyse çakma bi duyumcu geldi Remy ile kiralık anlaşıldı falan dedi forum sevindi hareketlendi Hakan Delikanlı Mustafa denizlinin açıklamalarını referans alarak Remy gelmez kandırmayın gsllileri dedi sonra 5-6 yıllık üyelikleri olan 3 kuşl kap şakası yapıp fake resimler attılar tuğgeydi sanırım Hakana ana bacı sövdü giderken de yasine sövdü üçü de ihraç olduk bu kadar :D

Yasin olayini biraz detayli anlatsaydin yahu :D Bana söverken 'Yasin gibi mal hayatimda görmedim, ihrac edin bu cocugu' yazdi :D Ahahaha

Hakan insanlar genelde realist veya pesimist insanlardan rahatsız olurlar.Kötüyü düşünmek mi iyidir yoksa iyiyi düşünmek mi?

Mesela bir örnek veriyim çoğu insan milli piyango bileti alır neden?Çıkma ihtimali yoktur ama hayal kurdurtur değil mi?Ben bile bir kaç kere dayanamayıp ya Hakan bir kerede pozitif bir şey söyle demişimdir.Bu tarz olumsuz düşünceler çevrende ki insanların enerjisini düşürebilir ara sıra.Çünkü insanlar iyi şeyler duymak isterler,insanın tabiatı budur.

Hepsine katiliyorum. Bunu ben cevremde de yasiyorum ya. Natürel birsey bu ama benim karakterim böyle yahu, pek pozitif bakamiyorum her olaya. Felsefe'yi cok severim, felsefe'nin ana konusu analiz ve sorgulamaktir.

Türkiye böyledir.
Doğru söyleyeni kovuyorlar dokuz köyden.

Olay kötüyü söylemekte değildir
İçinde bulunduğumuz durumdan polyanna kafasıyla düşünebilmektir.

Yıl 2016 en son ne zaman domine ettiğimiz bir maç izledin
Söyle ben sana söyliyim.

Bi başakşehir maçı izledim ben arenada.
2-2 biten kabir azabı gibiydi.

Hani Realden 6 yediğimiz maçı saymıyorum.

Oluyor bazen böyle durumlar hazm edemediğimizden söyleniyoruz
Sizin hoşunuza gidiyorsa eğer içinde bulunduğumuz denge evlat vizyon
Antalya başkanı kadar ne istediğini bilmiyorsa Galatasaray başkanı

Vur patlasın çal oynasın...

İçelim bonzai çekelim kafayı.
Verelim oyları akp'ye
Takalım takkeyi kafamıza
Bakalım dalgamıza :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt