- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Küfürleri capsledim isteyene atayım
aydın çocuğun ismi neymiş harbi tuğsal mı tuğmal mı tuğgey mi şuna bi açıklık getirelim ben tuğsal ya da tuğsay diye hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfürleri capsledim isteyene atayım
Tugman'in mesaji efsane yaYasin kismini yapistir buraya
![]()
Iyide benim hakkimda cikan karar bana niye ulasmiyor peki? Karar neymis peki?Hakkındaki çıkan karar elimde yarın istediğin anda sana ulaştırırım
aydın çocuğun ismi neymiş harbi tuğsal mı tuğmal mı tuğgey mi şuna bi açıklık getirelim ben tuğsal ya da tuğsay diye hatırlıyorum
Bu arada herkese iyi geceler nasılsınız arkadaşlar
forumu kuşlar basıyorsa yönetimin suçu ne agasözüm yönetime:
eskiden işten eve gelince özellikle misalen bu zamanlar da yani transfer sezonlarında diyeyim şu sayfaya girmek için can atardım.ben bir sayfayı okurken belki 5 sayfa daha yazılırdı.niye yazma sayısının azaldığı sanırım belli zira sayfada transferden başka nerdeyse herşey konuşuluyor ve malesef hiç bir yaptırım yok.biz galatasaraylılar arasında popularitesi belki en fazla forum olan bu gscimbom a yazık olacak böyle giderse.zira ben gibi artık boş muhabbetlerden saçma sapan esprilerin gırla gittiği ve hiç müdahele edilmedi ve hatta zaman zaman moderatörlerinde içinde olduğu bu saçma sapan muhabbetler yüzünden foruma girmek çoğu renkdaşın içinden gelmiyor atık.bilgi kırıntısı arıyoruz resmen foruma girdiğimizde saçma sapan yazıları okumaktan.her nöbette her sayfayı zevkle okuduğumuz o eski forumu mumla arıyoruz malesef.bu yazıyı kaale alırsınız almazsınız bilmiyorum yani o kadar umrunuzdamı artık onadan da emin değilim ama kendi ayağınıza sıkıyorsunuz onu söyleyeyim.sadece bir renkdaşın uyarı diyeyim.
sözüm yönetime:
eskiden işten eve gelince özellikle misalen bu zamanlar da yani transfer sezonlarında diyeyim şu sayfaya girmek için can atardım.ben bir sayfayı okurken belki 5 sayfa daha yazılırdı.niye yazma sayısının azaldığı sanırım belli zira sayfada transferden başka nerdeyse herşey konuşuluyor ve malesef hiç bir yaptırım yok.biz galatasaraylılar arasında popularitesi belki en fazla forum olan bu gscimbom a yazık olacak böyle giderse.zira ben gibi artık boş muhabbetlerden saçma sapan esprilerin gırla gittiği ve hiç müdahele edilmedi ve hatta zaman zaman moderatörlerinde içinde olduğu bu saçma sapan muhabbetler yüzünden foruma girmek çoğu renkdaşın içinden gelmiyor atık.bilgi kırıntısı arıyoruz resmen foruma girdiğimizde saçma sapan yazıları okumaktan.her nöbette her sayfayı zevkle okuduğumuz o eski forumu mumla arıyoruz malesef.bu yazıyı kaale alırsınız almazsınız bilmiyorum yani o kadar umrunuzdamı artık onadan da emin değilim ama kendi ayağınıza sıkıyorsunuz onu söyleyeyim.sadece bir renkdaşın uyarı diyeyim.
Iyide benim hakkimda cikan karar bana niye ulasmiyor peki? Karar neymis peki?
tanışıyok mu arkadaşımBu arada herkese iyi geceler nasılsınız arkadaşlar
Senin avatar mı değişti elinde ben mi yanlış hatırlıyorum seni elinde bardak olan bir şeydiAynen geyik var ve olmasi lazim da ama son zamanlarda cok abartili gibi. Bu aksami saymiyorum cunku harbi kopmalik olaylar olmus.
rapcımısın
iyiyiz dünya sampiyonu sen nasilsin ????
sözüm yönetime:
E yanlis anlamada eger avukat isen nasil avukatsin sen? Sana demedim mi bos is diye? Hakaret yoktu ki bir kere ortada. Bunu bilmeliydin.Takipsizlik çıktı yarın atarım sana palavramı değilmi anlarsın.