Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide benim hakkimda cikan karar bana niye ulasmiyor peki? Karar neymis peki?

Hırsız değilsin 1

Doğru söylüyorsun 2

Polyanna peruğu takmadın kardeşim 3
Madde madde gidiyorum insanlar anlasın diye.

Daha dün biri şikebahçeyi bekleri bizden iyi dedi diye forumda linç ediceklerdi
İsteri olmuş gibiler her kimki onlardan değil hemen boynu vurulaa :D

İyi geceler rekkaşlar bu sene sampiyon fener olacak

Sizler gibi iyi Galatasaraylıları kandırmaya teşebbüs eden bir çete imha edildi bu geyik ondan ..

dostum bak 5 gündür her akşam saçma sapan bir geyik dönüyor.transfer dışında herşey konuşuluyor elbette arada geyik olsun ama dön bir oku geçmiş 5 günü misalen arada bir bilgi var her daim saçma sapan geyik muhabbetleri uzatıldıkça uzatılan saçma sapan espriler.neyse tek diyeceğim yönetim forumu eski haline getirmezse ne yapsada gidenleri geri getiremeyecek zira şu anda sanırım bu saçma sapan geiyklerden bıkıp foruma girme gereği dahi duymayan bir sürü insan oldu.resmen ortaokul çocuklarının teneffüslerde yaptığı geyikleri hergün forum sayfasında okumayı herhalde çoğu kişi istemiyordur ve foruma o yüzden girmiyordur.

E yanlis anlamada eger avukat isen nasil avukatsin sen? Sana demedim mi bos is diye? Hakaret yoktu ki bir kere ortada. Bunu bilmeliydin.

Ben avukat fln degilim ama hukuk zamaninda bende okudum veya gördüm. Amacin neydi hala anlamadim.

Senin derdin kisisel idi, bana 1 saat önce söven Latif bile olabilirsin, yani o derece kisisel.
Bu söylediğinde nasıl mantık var arkadaşım Takipsizliğin ne olduğunu biliyormusun?
Ben sana küfür etmedim bu arada

Aydin kardes sansüre karsi oldugu icin o kadar cizebilmis. Tebrik ederim kendisini.

Bu söylediğinde nasıl mantık var arkadaşım Takipsizliğin ne olduğunu biliyormusun?
Ben sana küfür etmedim bu arada
O anlamda söylemedim.

Biliyorum da sen bu isin bos oldugunu hala anlayamadim mi? Neyse, benim diyeceklerim yok bu konuda daha fazla. Bununla ugrasiyorsan senin zaman kayibina yazik.

dostum bak 5 gündür her akşam saçma sapan bir geyik dönüyor.transfer dışında herşey konuşuluyor elbette arada geyik olsun ama dön bir oku geçmiş 5 günü misalen arada bir bilgi var her daim saçma sapan geyik muhabbetleri uzatıldıkça uzatılan saçma sapan espriler.neyse tek diyeceğim yönetim forumu eski haline getirmezse ne yapsada gidenleri geri getiremeyecek zira şu anda sanırım bu saçma sapan geiyklerden bıkıp foruma girme gereği dahi duymayan bir sürü insan oldu.resmen ortaokul çocuklarının teneffüslerde yaptığı geyikleri hergün forum sayfasında okumayı herhalde çoğu kişi istemiyordur ve foruma o yüzden girmiyordur.

O geyikleri yapan bellide .. Bu dursun çapsızı başımızda kaldığı sürece daha çok bilgi ararsın kardeşim kusura bakmada bunlardan bir b.k olmaz bu sene böyle geçer buralar

kardesim siz de nasil insanlarsiniz ya
transfer yapio muyuz ? yok
duyum versek kus oluyoz
ne yapalim da size yaranalim la?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt