Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kweuke_kalacak.jpg

:( :(

Famara diedhiou yarım devre iş yapmış ligue 2 de bize uyar mı ki?

Yok mu somut gelişme?

Yarın lig başlıyor bizim hâlâ forvetimiz yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bruma : Açıkçası Galatasaray'a geri dönüp kendimi göstermek istiyorum. Umarım bu isteğim gerçekleşir. (Takvim)

:uyy:

bu konuda haklısın ama bizim Dursungillere güvenemiyorum almazlarsa sağ açık yasin fiyaskosunu izlemek istemiyorum
Ben Denizli'ye güvenmiyorum

-------------------Muslera-------------------
Linnes-------Semih-------Ched------Olcan
-----------------Donk--Selçuk--------------
Podolski------------Wes--------------Yasin
-------------------Burak----------------------

Wes'e ve Yasin'e yedek olsun diye Martinez alınır
Burak'a yedek olacak 18'lik bir eleman daha alınır.

Gerçi alınacak Martinez Yasin'i ve dünya üzerinde Türk olmayan bir forvet Burak'ı çok rahat keser ama Denizli keser mi emin değilim.

Diedhiou transferi devre arasi imkansiz once sunu bir bilelim, adam kiralik ve dogal olarak kiraliyan takim mal degil herhalde devre arasi sozlesmesini fesh etsin, olsa ancak sezon sonu icin olur.

Mustafa denizli hafif dikkat dağıttı gibi geliyor bana.Gelecek 3 oyuncununda 25 yaş altı olacağını sanmıyorum.

Bizim Donk ve Linnes'te yaptigimiz gibi nokta hamleler yapmamız lazım.

Benitez'in dün aksam 2 macini izledim.Aranılan kanat oyuncusu degil.İceri katediyor sürekli.Bir kere adam eksiltme özelligi yok.Teknik bir oyuncu,topa iyi vuruyor,basit oynuyor.Bir kanattan beklenen cogu sey yok Benitez'de.Adam gecme,sürat,orta vs.Lakin dikkatimi ceken sey defansa yardıma gelmesi ve biraz hircin bir tarzı olması.Bir ofansif oyuncuya göre fazla yatarak kayarak müdahele ediyor.Bana takım oyuncusu izlenimi verdi Benitez ama kanat olarak alıyorsak büyük yanlıs icerisindeyiz.
Renkdash benim anladığım kadarıyla arda ile engin baytar karışımı bir bebe bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt