Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ü gelmezi en fazla,Benitez ve Famara gelir.1 tane de 18 19 yaşında.buranın maliyeti en fazla 10 falan olur hem de
3 ü gelmezi en fazla,Benitez ve Famara gelir.1 tane de 18 19 yaşında.
Forvet işi haftaya kaldı.Yok mu somut gelişme?
Yarın lig başlıyor bizim hâlâ forvetimiz yok.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
18 yaş var mı içlerinde. Denizli , ağzıyla söylüyor 1 ya da 2 tane 18 yaş grubu olacak. Kabüllenin artık.Benim bildiğim hepsi 20'li yaşlar.bu üçlünün de zaten yaşı küçük
Almıcaklar demek kiBruma : Açıkçası Galatasaray'a geri dönüp kendimi göstermek istiyorum. Umarım bu isteğim gerçekleşir. (Takvim)
:uyy:
Ben Denizli'ye güvenmiyorumbu konuda haklısın ama bizim Dursungillere güvenemiyorum almazlarsa sağ açık yasin fiyaskosunu izlemek istemiyorum
Ohoo daha çok bekleriz biz bu gidişle.Forvet işi haftaya kaldı.
Devre arası transfer yapmak gerçekten zor.Bu operasyonu yaz dönemi yapmamız gerekirdi.Ohoo daha çok bekleriz biz bu gidişle.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
18 yaş var mı içlerinde. Denizli , ağzıyla söylüyor 1 ya da 2 tane 18 yaş grubu olacak. Kabüllenin artık.Benim bildiğim hepsi 20'li yaşlar.
Renkdash benim anladığım kadarıyla arda ile engin baytar karışımı bir bebe buBizim Donk ve Linnes'te yaptigimiz gibi nokta hamleler yapmamız lazım.
Benitez'in dün aksam 2 macini izledim.Aranılan kanat oyuncusu degil.İceri katediyor sürekli.Bir kere adam eksiltme özelligi yok.Teknik bir oyuncu,topa iyi vuruyor,basit oynuyor.Bir kanattan beklenen cogu sey yok Benitez'de.Adam gecme,sürat,orta vs.Lakin dikkatimi ceken sey defansa yardıma gelmesi ve biraz hircin bir tarzı olması.Bir ofansif oyuncuya göre fazla yatarak kayarak müdahele ediyor.Bana takım oyuncusu izlenimi verdi Benitez ama kanat olarak alıyorsak büyük yanlıs icerisindeyiz.