Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
34cimbom34 @34cimbom34 24 dk.24 dakika önce
Damiao'da islem tamam pazartesi aciklanir. Hayirli olsun.
Bu da mı atıcı duyumculardan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34cimbom34 @34cimbom34 24 dk.24 dakika önce
Damiao'da islem tamam pazartesi aciklanir. Hayirli olsun.
Bir ara biliyordu o galiba.Bu da mı atıcı duyumculardan.
Bu da mı atıcı duyumculardan.
Bir ara biliyordu o galiba.
İnanmayınız efenim..
Aşkın Ateş @AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
3 ayrı ülkede görüşmeler devam ediyor.
0 retweet 14 beğenme
Yanıtla Retweetle
Beğen 14
Daha fazla
Aşkın Ateş @AskinAtes29 9 dk.9 dakika önce
Benitez ile görüşmeler devam ediyor.
Hangisi şimdi
Gelmişler Benitez'i savunuyorlar, bu adama verdiğin para ile Remy'i alırsın, Carillo'yu alırsın. Sen o kadar para verebiliyorsan git bunları al.
1.Remy'i bırakmıyacaklarını açıkladılarGelmişler Benitez'i savunuyorlar, bu adama verdiğin para ile Remy'i alırsın, Carillo'yu alırsın. Sen o kadar para verebiliyorsan git bunları al.
Atıyor adam renktaş atıcının teki takma...
Carillo: Bonservis 5 milyon euro, Imza parasi 2.5 milyon euro, Yilligi 3.5 milyondan 3.5 yillik anlasma 12.25 milyon euro: Toplam maliyet = 19.75 m eur
Benitez: Bonservis 5 milyon euro, Imza parasi 0, Yilligi 600 bin eurodan 3.5 yillik anlasma 2.1 milyon euro: Toplam maliyet = 7.1 m eur
Carillo da Remy de Benitez'den COK COK COK daha iyi. Ama parasi da COK COK COK daha iyi.
Yani Benitez'i savundugumdan degil, izlememis adamlar giydirip duruyor. O paraya da Remy Carillo Ben Arfa alinmiyor. Bu adamlarin gelmek isteyip istemedikleri bile muamma.

Racing le olan maçı izle.90 dk lık görüntüleri izliyorum şu an Benitez top süremedi daha
90 dk lık görüntüleri izliyorum şu an Benitez top süremedi daha
90 dk lık görüntüleri izliyorum şu an Benitez top süremedi daha