Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmişler Benitez'i savunuyorlar, bu adama verdiğin para ile Remy'i alırsın, Carillo'yu alırsın. Sen o kadar para verebiliyorsan git bunları al.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
3 ayrı ülkede görüşmeler devam ediyor.
0 retweet 14 beğenme
Yanıtla Retweetle
Beğen 14
Daha fazla
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 9 dk.9 dakika önce
Benitez ile görüşmeler devam ediyor.

34 cımbom atıyordu :d

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 5 dk.5 dakika önce
3 ayrı ülkede görüşmeler devam ediyor.
0 retweet 14 beğenme
Yanıtla Retweetle
Beğen 14
Daha fazla
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 9 dk.9 dakika önce
Benitez ile görüşmeler devam ediyor.

Sağol Aşkın, görüşmeler devam ettiğini bilmiyorduk . Iyi ki varsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana Scout ekibi güvence vermiyor Benitez için kimi aldılarsa hiç biri patlama yapamadı

Gelmişler Benitez'i savunuyorlar, bu adama verdiğin para ile Remy'i alırsın, Carillo'yu alırsın. Sen o kadar para verebiliyorsan git bunları al.

Carillo: Bonservis 5 milyon euro, Imza parasi 2.5 milyon euro, Yilligi 3.5 milyondan 3.5 yillik anlasma 12.25 milyon euro: Toplam maliyet = 19.75 m eur
Benitez: Bonservis 5 milyon euro, Imza parasi 0, Yilligi 600 bin eurodan 3.5 yillik anlasma 2.1 milyon euro: Toplam maliyet = 7.1 m eur

Carillo da Remy de Benitez'den COK COK COK daha iyi. Ama parasi da COK COK COK daha iyi.
Yani Benitez'i savundugumdan degil, izlememis adamlar giydirip duruyor. O paraya da Remy Carillo Ben Arfa alinmiyor. Bu adamlarin gelmek isteyip istemedikleri bile muamma.

Carillo: Bonservis 5 milyon euro, Imza parasi 2.5 milyon euro, Yilligi 3.5 milyondan 3.5 yillik anlasma 12.25 milyon euro: Toplam maliyet = 19.75 m eur
Benitez: Bonservis 5 milyon euro, Imza parasi 0, Yilligi 600 bin eurodan 3.5 yillik anlasma 2.1 milyon euro: Toplam maliyet = 7.1 m eur

Carillo da Remy de Benitez'den COK COK COK daha iyi. Ama parasi da COK COK COK daha iyi.
Yani Benitez'i savundugumdan degil, izlememis adamlar giydirip duruyor. O paraya da Remy Carillo Ben Arfa alinmiyor. Bu adamlarin gelmek isteyip istemedikleri bile muamma.

Sözleşmesi devam eden oyuncuya imza parası mı vereceğiz? :asd:

Yıllık max. 2,5 milyona evet der Carrillo. İstesek alabiliriz zaten.

90 dk lık görüntüleri izliyorum şu an Benitez top süremedi daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt