Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocuk net iyi Berke. Oyun görüsü, son vuruslari, top sürmesi.. Alinabiliyorsa alinsin.

Sneijder ile iyi pas trafigi kurar bu cocuk. Birde adam gibi forvet eklenirse müthis olur.

kanat veya forvet olarak oynarmi gelirse? forvet arkasi/ikinci forvet tarzi oyuncu degil mi?

Simdi fark ettim de arkadaki fenerliler buz gibi donmuslar resmen :)
Birisi efkar cigarasi iciyor. Fena koydu bu sampionluk orda bunlara.

Bu insanların bu psikolojiden çıkmaları kolay mı baksana şunlara. Normal yani gelip salça olmaları. Adam hala galibiyet diyor kafa o kadar gitmiş unutmak için uğraşmaktan idrak edemiyor.

biraz sonra martin benitez macını izlicem bakalım ne var ne yok
hangi macı izliyim ?

CY2JVi6WsAA0C9Y.jpg

Arjantinli ve İspanyol almayalım. Ligimize uyum sağlayamıyorlar. Çıt kırıldım oynadıklarından dolayı bizim lig gibi kasapların olduğu ligde verim alamıyoruz.

Benim bildigim Burak, yeri garanti olmayinca, az iyi oynamaya calisiyor, sansa gol atiyor. Sonra da yeri garanti olunca, kendini bir b.k saniyor, ne kosuyor ne baska birsey yapiyor. Bu adami mutlaka sutlamak lazim. Beyin yok, teknik yok, durmadan arkasina yaslanip rakibe faul yapiyor ve hala ögrenemedi, beyin kapasitesi bukadar.

Cocuk net iyi Berke. Oyun görüsü, son vuruslari, top sürmesi.. Alinabiliyorsa alinsin.

Sneijder ile iyi pas trafigi kurar bu cocuk. Birde adam gibi forvet eklenirse müthis olur.

90 dakika izledim desem yalan olur. Ama çeşitli videolarını izledim,belli ediyor belli bir kumaşı olduğunu zaten. Ama benim kafamdaki düşünce kanatta yapabilecek mi ? Bizim futbol özürlüler top şişirip durur ancak kendisine. Bide o para konusu muallakta. Tamamen maddi yönden olumsuzum bu transfere. İlk kiralama yoluna gitsek daha iyi olur sanki.

milik stancuya benziyor her açıdan ajax tan el ghazi dışında alınacak her adama karşıyım

90 dakika izledim desem yalan olur. Ama çeşitli videolarını izledim,belli ediyor belli bir kumaşı olduğunu zaten. Ama benim kafamdaki düşünce kanatta yapabilecek mi ? Bizim futbol özürlüler top şişirip durur ancak kendisine. Bide o para konusu muallakta. Tamamen maddi yönden olumsuzum bu transfere. İlk kiralama yoluna gitsek daha iyi olur sanki.
E bu sorunun cözümü Benitez gibi kalite oyunculari almamak degil, o özürlü gibi topu sisiren oyunculari bir an önce göndermek.

Milik tam bize göre, sneijder ve selcukun asistleriye golleri cakar. Problem pozisyon yaratmakta degil, problem o bir pozisyon olsa bile onu gole cevirmek. Bunu da burak yapamiyor. 10 sutundan biri giriyor anca.

Benitez gelecek dertler bitecek. Çok merak ediyorum ne yapar ne yapamaz bizde o yüzden bile gelsin istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt