Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Milik
1f47b.png

Olamaz hayır imkansız yooohhh

Sizin verdiğiniz tepkileri gayet doğal karşılıyoruz.Umut abimde herşeyin farkında,iyi oynamadığının vs.Bunları düzeltecek şuan takımla birlikte çok iyi mücadele veriyor

Biraz güven istiyoruz sonuçta hepimiz insanız

Geçmişte verdiği katkıları bir kalemde silip atmak olmaz sanırım
Gevsek oğlu gevşek kişiliğine skyim ********************* gvsegi.

Son düzenleme:
Adama iki saattir gitsin diye neler diyoz efendi efendi cevaplar veriyodu kolpa. Noldu da çözüldü bu ya en son editlenmiş küfürlü bi mesaj yazmış heralde. Takip edemediğim 3-5 dakkada neler oldu merak ettim :)

D5803 cihazımdan gönderildi

Adama iki saattir gitsin diye neler diyoz efendi efendi cevaplar veriyodu kolpa. Noldu da çözüldü bu ya en son editlenmiş küfürlü bi mesaj yazmış heralde. Takip edemediğim 3-5 dakkada neler oldu merak ettim :)

Sezgilerin kuvvetli kardesim benim az küfür etmissin herkese küfür etti kaçtı ışte.

@rich_allen85 2 dk.2 dakika önce
If Braithwaite does move then I really can't see Toulouse letting Ben Yedder go. It's one or the other.

ya ben yedder ya martin gider diyo ikisi birlikte gitmez

rengdash senden sonra hakan delikanlı reyiz foruma geldi bu emre buluta kuş imasında bulundu halbuki ondan önce 500 kişi daha aynı imada bulunmuştu herif geçen banlanan latif adlı kişiymiş hakana ağıza alınmayacag sinkaflı küfürler etti bir anda ifşa oldu sabahtan beri adam nazik nazik takılıyordu umut abim ayağı çekiyordu hakan tek bir post attı herif küfürbaz haydoya dönüştü :D

Olaya gel. Bu sabah Muto ile ilgili başlık açma hazırlığı yapıyordum. Bu sezon baya bir izledim kendisini. Henüz birşey ispat etmiş değil ama iyi adam. Galatasaray'ın 3 kişilik santrafor rotasyonunda olmalı bence.

Artik alamayiz. Öyle kolay kolay birakmazlar.

Bu adam üzerinden de en az bi 5-6 Milyon kâr elde ederler. 7-8 civari rahat satarlar bence.

Benim anlamadığım felipe melo neden interde 18 de yok hala. Adam 2 maç ceza almıştı. Cezayı bitirdi kaç maç geçti aradan hala yok almıyor kadroya mançini. Sakat felanda değil. Bilmediğimiz bişi mi var acaba ?

Son düzenleme:
Cocuk net iyi Berke. Oyun görüsü, son vuruslari, top sürmesi.. Alinabiliyorsa alinsin.

Sneijder ile iyi pas trafigi kurar bu cocuk. Birde adam gibi forvet eklenirse müthis olur.

benim tek çekincem dil sorunu jose kalsa bari onla anlaşırlar arjantinin köyünden adam getiriyoruz depresyona girebilir belki bizim takım sıkıntılı gruplaşma fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt