- 12 Haziran 2015
- 37.118
- 33.110
- 2.693
Olamaz hayır imkansız yooohhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gevsek oğlu gevşek kişiliğine skyim ********************* gvsegi.Sizin verdiğiniz tepkileri gayet doğal karşılıyoruz.Umut abimde herşeyin farkında,iyi oynamadığının vs.Bunları düzeltecek şuan takımla birlikte çok iyi mücadele veriyor
Biraz güven istiyoruz sonuçta hepimiz insanız
Geçmişte verdiği katkıları bir kalemde silip atmak olmaz sanırım

Sezgilerin kuvvetli kardesim benim az küfür etmissin herkese küfür etti kaçtı ışte.Adama iki saattir gitsin diye neler diyoz efendi efendi cevaplar veriyodu kolpa. Noldu da çözüldü bu ya en son editlenmiş küfürlü bi mesaj yazmış heralde. Takip edemediğim 3-5 dakkada neler oldu merak ettim![]()
D5803 cihazımdan gönderildi
Milik gelip Benitez kalirsa yaziklar olsun.
![]()
Şu şikeci savarı şuraya koyalım![]()
Hakani ayrı tutmusta hepimize küfür ediliyor onun bunun çocuğu hatta bütün Galatasaraylilara.Hakan kardesim gercek 1 gsli kuslar tahammul edemiyor kendisine
Cocuk net iyi Berke. Oyun görüsü, son vuruslari, top sürmesi.. Alinabiliyorsa alinsin.Şu Benitezde bizim göremediğimiz ne var![]()
Adama iki saattir gitsin diye neler diyoz efendi efendi cevaplar veriyodu kolpa. Noldu da çözüldü bu ya en son editlenmiş küfürlü bi mesaj yazmış heralde. Takip edemediğim 3-5 dakkada neler oldu merak ettim![]()
D5803 cihazımdan gönderildi
Naçizane karışık bişeyler dedim kardeşim sağolasın bilgi içinSezgilerin kuvvetli kardesim benim az küfür etmissin herkese küfür etti kaçtı ışte.
Olaya gel. Bu sabah Muto ile ilgili başlık açma hazırlığı yapıyordum. Bu sezon baya bir izledim kendisini. Henüz birşey ispat etmiş değil ama iyi adam. Galatasaray'ın 3 kişilik santrafor rotasyonunda olmalı bence.
wesleydasHakan kardesim gercek 1 gsli kuslar tahammul edemiyor kendisine

Cocuk net iyi Berke. Oyun görüsü, son vuruslari, top sürmesi.. Alinabiliyorsa alinsin.
Sneijder ile iyi pas trafigi kurar bu cocuk. Birde adam gibi forvet eklenirse müthis olur.