Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Toulouse XI (PSG): Lafont; Tisserand, Diop, Spajic, Matheus; Doumbia, Akpa Akpro, Somalia, Trejo; Braithwaite, Ben Yedder

Diedhou'nun gerçekten potansiyeli büyük gibi. Yani izlediğim videolara göre adam boyuna göre hareketli ve teknik. O boyla hem Burak kadar hareketli hem de daha teknik, top saklayan bir adam.

gustavo bou kimmiş

kimi saldık güney amerika'ya biz maşallah?

abi yuh ulan bu nasıl bir para ya

Aslan News ‏@Aslanews 33 sn.33 saniye önce
Galatasaray, Benitez'in bonservisinin %85'i için 7.5 Milyon € teklif etti. Independiente 8.5 Milyon € istiyor. Fark 1 Milyon €.(@AlcainG)

Galatasaray, Benitez'in bonservisinin %85'i için 7.5 Milyon € teklif etti. Independiente 8.5 Milyon € istiyor. Fark 1 Milyon €.(@AlcainG)

Ben Yedder ve Diedhou'yu alsak bizim takım 4-3-3 oynar.

Muslera
Linnes-Chedjou-Denayer-Carole
Donk-Selçuk
Sneijder
Podolski-Diedhou-Ben Yedder

Milik sol ayağı müthiş ve fiziki özellikleri itibari ile tam bi santfor lewandowskiyi andırıyor alınırsa 10 sene santfor ihtiyacımız kalmaz mümkünke kaçırılmamalı

Benitez şimdi Arda'ya mı yakın yoksa Ontivero mu? Bunlar nasıl bu kadar uçuk değerlendirme böyle

benitez kazigini fena sokacaklar bizden baska ciddi bicimde ilgilenen yok

hasan kabze > benitez

Benitez'e o kadar para verirseler bunlar şimdi forvette almazlar.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Yedder ve Diedhou'yu alsak bizim takım 4-3-3 oynar.

Muslera
Linnes-Chedjou-Denayer-Carole
Donk-Selçuk
Sneijder
Podolski-Diedhou-Ben Yedder

4-3-3 malzemen yoksa uzak durman gerekiyor

carole ofansif bir oyuncu degil
orta sahayi selcuk bozuyor zira sag veya sol ic oynayamiyor.
yedder hayatinda bir kez kanat oynamis oda 5 sene önce bir kupa macinda ve o maci kaybetmisler üstelik yedder oyundan alinmis

Benitez şimdi Arda'ya mı yakın yoksa Ontivero mu? Bunlar nasıl bu kadar uçuk değerlendirme böyle

ontiveroyla alakası yok bunun bu banko oynayan bir oyuncu reyiz arda engin baytar karışımı yetenekli içe kateden tam kanat olmayan muhtemelen false 9 second strikerveya forvet arkası bir arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt