Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size son aldığım bir bilgi paylasayım Mustafa Denizli benitezi alalim gerekirse forveti kiralık hallederiz demiş yönetime...çok ısrarcı benitez konusunda sneijderden max 3 yıl faydalaniriz daha sonra takımın yıldızı olur diyormuş...

Adam Sneijder'in 3 sene sonrasını düşünüyor ama Umut ve Burak gibi iki tane kazmanın mevcut halinde bile en az iki A kalite santrafor gerektiğini görmüyor demek. Güzel kafa hayırlı olsun, güle güle kullansın.

Benitez için bahsi geçen rakamlar çok fazla.Bize genç yaramıyor.25 civarındaki oyunculara yönelmemiz daha doğru olur.

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 30 sn.30 saniye önce
Tamam istediğiniz hashtag olsun açıyorum; #BeniteziGalatasaraydaİstemiyoruz

twitci kardeslerim hatuna destek olun.

ulan size bi depig vursam yuvarlanır atarım ha

maxresdefault.jpg

niasseyi yediniz benitezi yedirmeyiz :mad::mad::mad:

Linnes için bonservise 3 fln diyordun Remyle ilgilide bişi olmadı bu dönem geçenki kadar başarı oranı yakalayamadın,Benitez içinse her yerde en az 6 M deniyor sen 4 diyorsun bakalım.

İyi okumamissn linnes icin bonuslarla üçe yakın bi rakam dedim çok şükür yanılmadım...remy konusunda çok ciddi ilgi var hala var...

inş ben de yanılırım racing macının 45 dk sını izledim 5 kez çalım denedi 2 kez güzel geçti onlarda da orta sahada idi yani bu adam kanat falan değil ardaya nasıl benzetiyorlar onu da anlamadım arda çizgide iyi oyuncu bununla alakası yok
bir diğer nokta neden bu adam fazla top atmıyorlar az topla oynadı ilk yarı boyunca bu adam 7,5m falan etmez ama inş iyi çıkar ne diyelim

Bizim ihtiyacımız olan tipte bi oyuncu değil bence en azından şimdilik. Bu adamın belli bi mevkisi yok ki. Kanat desen kanat kesinlikle değil. FA desen o da değil. Çok aşırı serbest oynayan bi oyuncu. İlerde Wesley'in yerine monte etmek için filan düşünüyorlarsa tamam dicem de şu anda bu adamdan daha acili olan FORVET. brk ve umt denen iki futbolcumsu yaratık (isimlerine bile tahammül edemez hale geldim) yerine mutlaka sağlam bi forvet alınmalı. Ya takımın diğer yerleri tamam olsa bile bu adamlar bütün işi bozarlar. 7.5M filan bütçe varsa bize çok uzun yıllar forvet aratmayacak adamlar alınabilir bence o bütçe forvete harcanmalı.

Hamit: Katara beleşe itele.
Burak: Zorla Çin'e filan itele.
Emre: Teklifleri değerlendir gönder.
Umut: Teklifleri değerlendir gönder.
Jem: Fesh et defolsun gitsin.

Bu adamların yıllık ücretlerinden ve bonservislerinden gelen parayla da bi tane sağlam sağ kanat, bi tane yedek forvet al transferi noktala mis gibi.

1 as sağlam forvet
1 rekabet edebilecek kaliteli yedek forvet
1 tane sağ kanat

Al sana çözüm.

Benitez'i izlemediğimden hayır demem ama evet de diyecek kadar veri yok elimizde. Hoca istiyorsa alalım ne yapalım. Ama santraforu geçiştiririz düşüncesi varsa işte o zaman kendi kuyusunu kazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt