Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rengdash 32.000'inci mesajına ulaşmak için boş post attığını farz ediyorum xd

ulan post atmak istesem hergün girer atarim

3 günde 1 giriyoz foruma salak salak heriflerin adi geciyor,adam akıllı 2 adam alsınlar adamın asabini bozmasinlar.

Benitez hic izlememe ragmen (YouTube videolari haric) rahatca buyuk bir risk diyebilirim. Biz ne zaman genc yabanci genc oyuncu yapip parlatmisiz? Ornekleri bir elin parmaklarinin sayisini gecmez. Bize olmus adam lazim. Gene paralari cope atiyorlar.

7,5 çok para kurda çok yüksek umarım o fiyatlara kimseyi almayız ara transfer döneminde zirveden bu kadar uzakken böyle bir transfer yapamayız.

gsc twitter çetesi benitez konusunda nötr'dür.

dursunu allah bildiği gibi yapsın, umarım elimizde patlamaz..

İyi okumamissn linnes icin bonuslarla üçe yakın bi rakam dedim çok şükür yanılmadım...remy konusunda çok ciddi ilgi var hala var...
Nasıl yanılmadın?2 M para verilecek Moldeye sen benim öğrendiğim ücret daha yüksek dedin 3-3.5 fln demiştin galiba,Remy ise Chelseade kalıyor o iş bitti çoktan.Bu konudada yanılma olasılığın fazla çünkü çoğu kaynak 6.5 M € önerdiğimizi söylüyor,Transfer bilgisi veren kişilerin bunları nereden öğrendiği sormak lazım,forumda herkes duyumcu kesiliyor zaten,Senin geçen sene söylediklerin baya doğruydu ama bu sene şüpheli.

Benitezzzzzzzzzzzzz

Benitez icin hashtag acana kadar burak icin acsin benitez bedavaya gelir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes için bonservise 3 fln diyordun Remyle ilgilide bişi olmadı bu dönem geçenki kadar başarı oranı yakalayamadın,Benitez içinse her yerde en az 6 M deniyor sen 4 diyorsun bakalım.

Bırak çakma duyumculuğa devam etsin

10100393939939 kere yanlış duyum söyledi ama olsun devam etsin

Denizli'ye keşke gelecek sene kalırsanız Bruma ve Telles dönsün ister misiniz diye sorsalar. Bu ikiliyi mutlaka döndürmemiz lazım.

hashtag acildigina göre Benitez kesin gelmeli

Benitez'i tanımam etmem ama adamın asıl pozisyonu forvet arkası, yani Sneijder'in yeri. Gerçekten ihtiyaç olan bölgelere de transfer yapılmış olsa belki kabul edilebiliir ama bu şartlarda ne bok yemeye alacağız biz bunu?

kardeşler aydın aslan da bizimle benitezi getiricez ardında kıvöykeyi alıcaz herkesin içi rahat olsun buradan transferlerle çıkacağız...

fft104mm3200394.jpg

Benitez'i izlemeden çöp demeyin yahu.Çöp falan değil.Belirli özellikleri mevcut ve bu özellikler doğru kullanıldığı takdirde, katkı verebilecek, işinizi gorebilecek topcu.

Ya beceriksizler edmilsin gibi saf yetenege 2 milyon euro veremedi simdi bahsedilen rakamlara bak insan gercekten hayret ediyor

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben izledim bu adam 3m euro vermem sen verir misin gerçekten bir takımın sahibi olsan?

Ontivero 2 milyon bruma 10 milyon ediyorsa bu adamda 5 eder benim gözümde. Tamam bende katılıyorum takımın önce gerçekten iyi bir forvet e ihtiyacı var. Sallayanlarda bu yüzden sallıyor bu adama bu konuda haklılar ama adamda çöp değil olurda alınırsa hiç yoktan bu yüzden baskı görecek gereksiz bence yetenekli çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt