- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
Beniteze teklif ettigimiz bonservis 4.000.000 EUR arkadaşlar...
yani adamlar 5.5 istiyor aradaki fark 1.5 muş öyle diyorlar o zaman 5i basıp almak düşer bize denizlide istiyormuş hem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beniteze teklif ettigimiz bonservis 4.000.000 EUR arkadaşlar...
Size son aldığım bir bilgi paylasayım Mustafa Denizli benitezi alalim gerekirse forveti kiralık hallederiz demiş yönetime...çok ısrarcı benitez konusunda sneijderden max 3 yıl faydalaniriz daha sonra takımın yıldızı olur diyormuş...
Milik sol ayağı müthiş ve fiziki özellikleri itibari ile tam bi santfor lewandowskiyi andırıyor alınırsa 10 sene santfor ihtiyacımız kalmaz mümkünke kaçırılmamalı
açın açın hashtag açın siz , 2-3 yıl sonra bunu zamanında biz elimizden kaçırdık ah ulan dersinizFutboliçe @Gozdelinho_ 30 sn.30 saniye önce
Tamam istediğiniz hashtag olsun açıyorum; #BeniteziGalatasaraydaİstemiyoruz
twitci kardeslerim hatuna destek olun.
Futboliçe @Gozdelinho_ 30 sn.30 saniye önce
Futboliçe @Gozdelinho_ 30 sn.30 saniye önce
Linnes için bonservise 3 fln diyordun Remyle ilgilide bişi olmadı bu dönem geçenki kadar başarı oranı yakalayamadın,Benitez içinse her yerde en az 6 M deniyor sen 4 diyorsun bakalım.
ulen tip aynı arda ya gelsin bu![]()
ulen tip aynı arda ya gelsin bu![]()
sokarım benitezinize
akıllı olun
Benitez konusunda forum 2'ye bölündü. Gelsede gelmesede haklı çıkacak 1 kesim var.
inş ben de yanılırım racing macının 45 dk sını izledim 5 kez çalım denedi 2 kez güzel geçti onlarda da orta sahada idi yani bu adam kanat falan değil ardaya nasıl benzetiyorlar onu da anlamadım arda çizgide iyi oyuncu bununla alakası yok
bir diğer nokta neden bu adam fazla top atmıyorlar az topla oynadı ilk yarı boyunca bu adam 7,5m falan etmez ama inş iyi çıkar ne diyelim