Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.189
- 2.308
Sabri ve Umut GS'den gidişini görür müyüz merak ediyorum.Yil olmus 2016 hala bekte Sabri-Balta ile maca cikiyoruz arkadas, gülsem mi aglasam mi bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri ve Umut GS'den gidişini görür müyüz merak ediyorum.Yil olmus 2016 hala bekte Sabri-Balta ile maca cikiyoruz arkadas, gülsem mi aglasam mi bilemedim.
Göndermeyi yapmış hocaMustafa Denizli: "Ümit ederim ki, hazırlık dönemi bizim için iyi geçmiştir. Rakibimizin kadrosuna bizden daha önemli isimler katıldı."
Mustafa Denizli: "Her geçen gün artılarımıza ilaveler yapıyoruz. Bu iyi bir gelişme."
Sabri ve Umut GS'den gidişini görür müyüz merak ediyorum.
İnşallah Sbri ve Brk bi hata yapar da o staddakiler ağzına eder!
Ben olsam bende guvenmem.Bizim seviyemizde bi oyuncu degilMustafa hoca carole pek güvenmiyor galiba.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semih sakat mı?
Hea ben kuşum, 7/24 sizi trollüyorum sonra antuda paylaşıyorum. Ne kadar zevkli oluyor bi bilsen. Bana ban lütfen!
Yani seneye bir de sol bek mi lazım diyorsun ya da telles..Ben olsam bende guvenmem.Bizim seviyemizde bi oyuncu degil
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen benim de aklıma hemen bu geldi.Resmen Sivas bizden daha iyi bir transfer dönemi geçirdi şimdiye kadar dedi.Bu yönetimle gerçekten de işimiz zor.Ben forveti geçtim ,kanat bile ALAMAMALARINDAN korkuyorum.Göndermeyi yapmış hoca
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mesajdan anladığım transfer yine son gune kalacak.Olumlu bi sonuc alamamis demekki bizim capsizlar.Son gunde malum nerde cop var toplarlar tabi orasida muamma amaMustafa Denizli: "Ümit ederim ki, hazırlık dönemi bizim için iyi geçmiştir. Rakibimizin kadrosuna bizden daha önemli isimler katıldı."
Mustafa Denizli: "Her geçen gün artılarımıza ilaveler yapıyoruz. Bu iyi bir gelişme."
Bence kesinlikle sol bek lazim seneye.Telles'i inter aldi buyuk ihtimalYani seneye bir de sol bek mi lazım diyorsun ya da telles..
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni sol bekimiz Hakan , hayırlı olsun. Yok abi yok sinirlenmeyeceğim . Neyse .