Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli: "Ümit ederim ki, hazırlık dönemi bizim için iyi geçmiştir. Rakibimizin kadrosuna bizden daha önemli isimler katıldı."
Mustafa Denizli: "Her geçen gün artılarımıza ilaveler yapıyoruz. Bu iyi bir gelişme."
Göndermeyi yapmış hoca

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa hoca carole pek güvenmiyor galiba.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göndermeyi yapmış hoca

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen benim de aklıma hemen bu geldi.Resmen Sivas bizden daha iyi bir transfer dönemi geçirdi şimdiye kadar dedi.Bu yönetimle gerçekten de işimiz zor.Ben forveti geçtim ,kanat bile ALAMAMALARINDAN korkuyorum.

Mustafa Denizli: "Ümit ederim ki, hazırlık dönemi bizim için iyi geçmiştir. Rakibimizin kadrosuna bizden daha önemli isimler katıldı."
Mustafa Denizli: "Her geçen gün artılarımıza ilaveler yapıyoruz. Bu iyi bir gelişme."
Bu mesajdan anladığım transfer yine son gune kalacak.Olumlu bi sonuc alamamis demekki bizim capsizlar.Son gunde malum nerde cop var toplarlar tabi orasida muamma ama

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konyaspor Linnesten 2 gün önce getirdiği sağ beki ilk 11'de sahaya sürdü herif ilk maçında asist yaptı. Bizde Linnes 18'de bile yok.

Mustafa Denizli yönetime salladı sanki. Bu dönemde pek takviye yapamadık, Sivas bile bizden fazla takviye yaptı dedi.

hadi sabriyi linnes'le yok ettik, olcan'i da podolski'yle ama hakan sinan burak üclüsünün yerine net transfer lazim. sol bek, sag kanat ve forvet almayan haindir.

Bizim dede gene şerefsiz şerefsizoğlu gibi polyanacı değil. Gerektiğinde güzel ince mesajlar veriyor. Realist bi adam. Ama oyuncudan gram anlamıyor maalesef. Transferi bu adama bırakmasınlar gene kargalardaki gibi abuk subuk adamları toplar. Tabii Türk T.D'lerin evlatcı özelliğinden nasibini baya bi almış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt