- 12 Temmuz 2009
- 60.972
- 24.272
- 3.138
vay be 12 sene olmus bakinca ...haha dogru ilk career mode takimim efsane arsenaldi henryli vieirali bergkampli takim üstüne beckham rivaldo gibi oyuncular almistim :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be 12 sene olmus bakinca ...haha dogru ilk career mode takimim efsane arsenaldi henryli vieirali bergkampli takim üstüne beckham rivaldo gibi oyuncular almistim :asd22:
Melo yu görmüs emre belesoglu gibi kizardin hayirdir???![]()
ben korkardimKweuke bizde olsa taraftar yuhalayamazdı.
"Bütün futbolcularımın performansından son derece memnunum. Alternatifleri mutlaka genç yaş gruplarından çıkarmalıyız. Ben de bunun için çaba sarf ediyorum" şeklinde görüş belirtti.
Şu laf çok itici bir laf.Burak vb. kişilerden memnunum , toy adamlar alıp kulübeyi güçlendireceğim demek bu.Eee tabi senin taraftar grubun gidip KRAL BURAK YILMAZ derse ve bildiri yayınlarsa daha çokkk bekleriz , iyi adamlar.
Denizli de Hamzaya evrildi malesef
Ama sonu daha beter olur bilmeli
Çarka çokmak sokmayacaksan orada olmanın bi anlamı yok
Koray ile Tarık gönderilir budama yaptım der
o sarıldığı Burak denyosu kaç hocanın başını yedi unutmasın
denizli net kanat ve forvet aldırmazsa en geç nisan ayı gider
Gg de hem zeka hem futbol zekası yok kardeşZeka seviyesi yerlerde bir sürü oyuncumuz var. Fransa milli takımı en başarılı döneminde zeka seviyelerine göre futbolcu seçiyordu ve bu yüzden çok başarılı olmuştu.
Bence bizim asıl sorunumuz bu
Sabri, Yasin, Emre çolak, Burak, Umut gibi gerçekten zeka yoksunu oyuncularımız var...
Muslera, Sneijder, Podolski gibi zekası ve özellikle futbol zekası olan adamlara ihtiyacımız var.
Benitez ve Linnes de bu anlamda olağan üstü futbol zekası olan oyuncular.
Oğuzhan, Gökhan Gönül gibi futbol zekası olabilen yerli oyuncu sayısı çok az...
Bu aslında genel olarak Türk futbolunun en büyük sorunu...
Sent from my iPhone using Tapatalk