Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar aramizdaki kuslar bu msji likelayabilirse sevinirim, boylelikle ihrac etmemiz daha kolay olur

Thx

kweuke_6877.jpg

"Bütün futbolcularımın performansından son derece memnunum. Alternatifleri mutlaka genç yaş gruplarından çıkarmalıyız. Ben de bunun için çaba sarf ediyorum" şeklinde görüş belirtti.

Şu laf çok itici bir laf.Burak vb. kişilerden memnunum , toy adamlar alıp kulübeyi güçlendireceğim demek bu.Eee tabi senin taraftar grubun gidip KRAL BURAK YILMAZ derse ve bildiri yayınlarsa daha çokkk bekleriz , iyi adamlar.

Denizli de Hamzaya evrildi malesef

Ama sonu daha beter olur bilmeli

Çarka çokmak sokmayacaksan orada olmanın bi anlamı yok

Koray ile Tarık gönderilir budama yaptım der

o sarıldığı Burak denyosu kaç hocanın başını yedi unutmasın

bir de burada konuşulmamış ,Denizli ön liberoda sadece Donk var demiş ve bunu örnek vermiş alternatifsizliğe.Yani orta saha kesin ee Martinez de isteniyor. Bunlar 18 yaşındaki bebeyi forvete mi alacaklar.

Denizli de Hamzaya evrildi malesef

Ama sonu daha beter olur bilmeli

Çarka çokmak sokmayacaksan orada olmanın bi anlamı yok

Koray ile Tarık gönderilir budama yaptım der

o sarıldığı Burak denyosu kaç hocanın başını yedi unutmasın

denizli net kanat ve forvet aldırmazsa en geç nisan ayı gider

Zeka seviyesi yerlerde bir sürü oyuncumuz var. Fransa milli takımı en başarılı döneminde zeka seviyelerine göre futbolcu seçiyordu ve bu yüzden çok başarılı olmuştu.

Bence bizim asıl sorunumuz bu

Sabri, Yasin, Emre çolak, Burak, Umut gibi gerçekten zeka yoksunu oyuncularımız var...

Muslera, Sneijder, Podolski gibi zekası ve özellikle futbol zekası olan adamlara ihtiyacımız var.

Benitez ve Linnes de bu anlamda olağan üstü futbol zekası olan oyuncular.

Oğuzhan, Gökhan Gönül gibi futbol zekası olabilen yerli oyuncu sayısı çok az...

Bu aslında genel olarak Türk futbolunun en büyük sorunu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

kweukeyi dışlıyoruz ediyoruz ama şuan gsnin forveti olsa, sezondan başından beri inanın ya 1 puan ya 3 puan geride olurduk sadece, takımda forvet yok be kardeşim bu ne elzem bir olay bunu kim nasıl göremez anlamak akıl karı değil.Ben iddamın arkasındayım, burağı form tutsun diye Galatasarayı yiyecekler Türk milli takımın forveti yok ve onu avrupa şampiyonasına hazırlamak istiyorlar ama ellerinde patlayacak.

Dikkat edin tüm tv kannalarında burağa acıtasyon başlatıyorlar..

denizli net kanat ve forvet aldırmazsa en geç nisan ayı gider

Adam sezonu kurtarmak için tecrübeli adamlara yönelmek gibi bir düşüncem yok diyor

Bu tecrübedeki bi adamın bu sezon rezil geçerse seneye asla o takımın başında kalamayacağını biliyor olması lazım

Ama Kemal Sunalın Koltuk Belası filmindeki gibi o koltuğa oturan sapıtıyor

orta saha ve golcü kanat alacaklar, belki de sol bek. Bir sürpriz bekliyorum transferde.

Boks maçı varmış seyredelm bari

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeka seviyesi yerlerde bir sürü oyuncumuz var. Fransa milli takımı en başarılı döneminde zeka seviyelerine göre futbolcu seçiyordu ve bu yüzden çok başarılı olmuştu.

Bence bizim asıl sorunumuz bu

Sabri, Yasin, Emre çolak, Burak, Umut gibi gerçekten zeka yoksunu oyuncularımız var...

Muslera, Sneijder, Podolski gibi zekası ve özellikle futbol zekası olan adamlara ihtiyacımız var.

Benitez ve Linnes de bu anlamda olağan üstü futbol zekası olan oyuncular.

Oğuzhan, Gökhan Gönül gibi futbol zekası olabilen yerli oyuncu sayısı çok az...

Bu aslında genel olarak Türk futbolunun en büyük sorunu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gg de hem zeka hem futbol zekası yok kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt