Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39772.jpg

Martin Benitez Hayirli Olsun. Bitmis.

Benitezi ciddi ciddi izleyen var mi ? Yoksa sadece skill videolarini izleyip gelsin mi diyorsunuz ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkmayacak ben inanıyorum sonuna kadar bir gelsin parçalıyı giysinde bakalım :D
yalnız beyler adam sahada rezilleri oynarken bile savunma pozisyonuna geçmeyin sakın. burak şakşakçılarının düştüğü duruma düşmeyin sakın. gelip tutarsa helal olsun yönetime ve scout ekibine der demekki anlıyorlarmış bu işlerden deyip ayakta alkışlarım sonuna kadar da destek olurum beniteze alındıktan sonra ama elimizde patlarsa bi zahmet o parayı dursun bi tarafından çıkarıp kulübe geri iade etsin yeter artık yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. ya da alacaklarsa da 7 ay içinde iade garantisi ile alsınlar :D

Nakış, Independiente kulübünün Galatasaray ile anlaştığını belirttiği açıklamasında, “Hocamız Mauricio Pellegrino oyuncunun transfer olmasını istemiyor. Takımına faydalı olan oyuncunun takımdan ayrılmasına razı değil. Benitez’in ayrılması bizim için zararlı diyor hocamız. Hocamın en güvendiği oyunculardan biri Benitez. Şuanda hocamızı ikna etmeye çalışıyoruz. Galatasaray ile anlaştık, şuanda konu hocamızda.” diyerek sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı…

Birde vazgeçilmez,böylesi bulunmaza getirmiyorlar mı muhabbeti çıldırıyorum.Kazığı yağlıyor şerefsiz.Bizimkiler alırken zorlanmazlar.:asd:

Benitezi ciddi ciddi izleyen var mi ? Yoksa sadece skill videolarini izleyip gelsin mi diyorsunuz ?

twitterda takip ettigim duyumcu/spor yazari adamlar cogu pozitif dusuncelerde..

4/5 mac 90 dakika izleyenler baya begenmis.. hevesimiz ondan yoksa youtube la olmaz

yalnız beyler adam sahada rezilleri oynarken bile savunma pozisyonuna geçmeyin sakın. burak şakşakçılarının düştüğü duruma düşmeyin sakın. gelip tutarsa helal olsun yönetime ve scout ekibine der demekki bizden daha iyi anlıyorlarmış bu işlerden deyip ayakta alkışlarım sonuna kadar da destek olurum beniteze alındıktan sonra ama elimizde patlarsa bi zahme o parayı dursun bi tarafından çıkarıp kulübe geri iade etsin yeter artık yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. ya da alacaklarsa da 7 ay içinde iade garantisi ile alsınlar :D

Neyse o kimse takımdan büyük değil sonuçta. Okadar para verilmesine bence sıkıntılı bakıyorum aslında ama bu çocukta birşeyler var inanıyorum bakalım hayırlısı olsun.

Uyeleri kandirmaya calisanlari uyariyorum buradan, tekrarinda cezasina katlanirsiniz..

hocam skill videolarını izleyenler gelmesin diyor.asıl 90 dk lık maçlarını izleyenler mutlaka gelsin diyor.bunun tam tersi famara için geçerli.videolarını izleyenler gelsinderken 90dk lık maçlarını izleyenler gelmesin diyor

Benitezi alıyorsan ortasahaya mendy gibi iki dinamo alcaksın donkla selcukla iki agır adamla o iş olmaz ilerde famara şino benitez poldi gibi 4 takım savunmasına katkısı az olan adamla oynarsan şuanki durumdan farklı olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yanlit Benitez de "Yildiz Tipi Yok". Bakkal'da Cirak Tipi var ... Olsun Zamanlar Arda Abisi gibi o da tarz alir.

haa Messi, Tevez ve DiMaria nin var mi Sorarlar Arife biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt