Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.321
- 282
- 1.098
En son kap şakası yapan öldürülüp forumdan ihraç edildi haberin olsun
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız beyler adam sahada rezilleri oynarken bile savunma pozisyonuna geçmeyin sakın. burak şakşakçılarının düştüğü duruma düşmeyin sakın. gelip tutarsa helal olsun yönetime ve scout ekibine der demekki anlıyorlarmış bu işlerden deyip ayakta alkışlarım sonuna kadar da destek olurum beniteze alındıktan sonra ama elimizde patlarsa bi zahmet o parayı dursun bi tarafından çıkarıp kulübe geri iade etsin yeter artık yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. ya da alacaklarsa da 7 ay içinde iade garantisi ile alsınlarÇıkmayacak ben inanıyorum sonuna kadar bir gelsin parçalıyı giysinde bakalım![]()
En son kap şakası yapan öldürülüp forumdan ihraç edildi haberin olsun
Nakış, Independiente kulübünün Galatasaray ile anlaştığını belirttiği açıklamasında, “Hocamız Mauricio Pellegrino oyuncunun transfer olmasını istemiyor. Takımına faydalı olan oyuncunun takımdan ayrılmasına razı değil. Benitez’in ayrılması bizim için zararlı diyor hocamız. Hocamın en güvendiği oyunculardan biri Benitez. Şuanda hocamızı ikna etmeye çalışıyoruz. Galatasaray ile anlaştık, şuanda konu hocamızda.” diyerek sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı…

Benitezi ciddi ciddi izleyen var mi ? Yoksa sadece skill videolarini izleyip gelsin mi diyorsunuz ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onlarda renk tonunu pek önemsemiyorum, bana göre gayet zenci bir bacımızdır.O Ama zenci degil.. Crema Cikolata Rengi
Benitezi ciddi ciddi izleyen var mi ? Yoksa sadece skill videolarini izleyip gelsin mi diyorsunuz ?
yalnız beyler adam sahada rezilleri oynarken bile savunma pozisyonuna geçmeyin sakın. burak şakşakçılarının düştüğü duruma düşmeyin sakın. gelip tutarsa helal olsun yönetime ve scout ekibine der demekki bizden daha iyi anlıyorlarmış bu işlerden deyip ayakta alkışlarım sonuna kadar da destek olurum beniteze alındıktan sonra ama elimizde patlarsa bi zahme o parayı dursun bi tarafından çıkarıp kulübe geri iade etsin yeter artık yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. ya da alacaklarsa da 7 ay içinde iade garantisi ile alsınlar![]()
gitmeden once bi kufur edelim ?Neyse iyi geceler beyler.
https://www.youtube.com/watch?v=HS14EuaoODI
bunu sizin umut/burak yapiyorsa kalsin benitez, ama boyle bilekleri yoksa siyeeeee
Uyeleri kandirmaya calisanlari uyariyorum buradan, tekrarinda cezasina katlanirsiniz..
nerde oynatacağız