Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O paralara ne vereceği belli olan oyuncular alınmalı. bu sene ve seneye yarışta kalabilmek için

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CY1qHYcWUAE3b1A.png

Taraftar: Benitez 20M € eder, bunu Real Madrid ödeyebilir
Independiene Başkanı: Biz de bu yüzden hayır dedik baba.

Benitez harika da çıkabilir kötü de ama her iki durumda da Poldi'de geldiğinde umarım Sinan'ın gelişimine bir zararı olmaz..Sinan kendine bakarsa ve biraz daha oyun görüşünü geliştirirse çok işimize yarayacak gibi..

benitez in üstüne bir milik transferi olursa efsane ara transfer sezonu diye anılacak sezon olur.

Postlari zaten arsiv'lesdik... Zamani geldinde cikartiriz bakkk Volkannn... tu yuh anderstand ?

Oh man :asd22:

Arsivle usta problem degil. Hic olmadi Benitez icin yanilmis olurum Tarik gibileri icin degil :D

Bu forumda Tarik bile Dani Alves yapildi sen ne diyon Usta :asd22:

Son düzenleme:
denizli hafta sonu dedi...yoksa cidden bu hiyar gelecekmi??

Şerif aydında dediyse bitmiştir bu iş.
Ama mutlu olmadım.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 1 dk.1 dakika önce
İnşallah bi sıkıntı çıkmadan imzalar da atılır ve diğer ülkelerde bulunan isimler için imzaya gidilir.

yalnız benitez elimizde patlarsa o independiente kulüp binasını yakarız yeter lan artıkkazık yemekten bi hal olduk. sürekli yağlayıp ballıyorlar yok manyak yetenek, yok 10 sene de bir çıkıyor böylesi, yok havada yürümüş şahitleri var. bi de hocalarına mahsustan kendini naza çek falan diye tembihlemişler ki durumu çakozlamayalım diye. sanki inceden oltaya geliyoruz gibi hissediyorum da neyse umarım ben yanılırım :D
Brezilya ve Arjantin kulüpleri hepsi kan emici.Yazdıkların doğru,hep aynı taktik.Yağladılar kazığı Dursun'a girecek :asd:

Son düzenleme:
1) Donk
2) Linnes
3) Benitez
4) Famara ..

bence guzel ve yeter...

1) Tarik
2) Cjem
3) Umut
4) Sabri
Gonderilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt