Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı :(

O paralara ne vereceği belli olan oyuncular alınmalı. bu sene ve seneye yarışta kalabilmek için

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde diyoruz ama kazığı yemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Ne yapacağı belli olmayan adama milyonları saçacaklar yine.

abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı :(

Aleykum Selam kardes ,

20845_o6a79.jpg

Benitez asist famara plase

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Bu siralar foruma kus akini oldugu icin kimse yeni uyelere guvenmiyor. Ozellikle adinizdaki YY ve LL guven sonrunu cikarabilir. "kuslar" genellikle uye olduklari zaman ilginc isimleri vardir. Kusura bakma gormemisim yorumunu.

Aleykum Selam :D

adam 18 gol atmis lan 19 macta. lig 2 oyuncusu felanda fransa lig 2 bizim super ligin yarisi gibidir

fransa 2 .lig bizim bizim burdaki defansların yanında yol geçen hanıdır.damiao ve bu famara en çok istemediğim adamlar,kendimce diyorum inşallah olmaz.olursa da gs topçusu der baştacı yaparız o ayrı.ama bence imkan varsa keşke milik gelebilse.

Dursun baskanken nobetin boylesine canli olacagina ihtimal vermiyordum. Bir ara yaprak kimildamiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt