Burkay Altındal
Sarı Üye
- 25 Ocak 2012
- 252
- 1
- 838
abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Famaranın kiralık kulubune de 500 bin euro ateşleriz bırakırlar nolcak zor degıl o
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Insallah gelir, bu tur riskler yapilmali zaman zaman. Denemeden, risk almadan kazanamazsin cunku..olumsuz deme abi , aklima Shaqiri geliyor..
umut 5 gol atamaz lig 2'de yani, gelsin bakalim farfara ucuz para ile alirsan bide baska bir forvetle suslersin umutu gonderirsinİyi hatta çok güzel istatistik.Burak ve umut'dan daha iyi olur gelsin efenim.
O paralara ne vereceği belli olan oyuncular alınmalı. bu sene ve seneye yarışta kalabilmek için
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı![]()
As hosgelmisin.abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı![]()
abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı![]()
Benitez asist famara plaseabi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı![]()
Famara kimdir necidir?
Tapatalk
adam 18 gol atmis lan 19 macta. lig 2 oyuncusu felanda fransa lig 2 bizim super ligin yarisi gibidir
forum ahalisine gore umut bulut tarzi ,Fransa ikinci ligde oyniyan bir forvet.
Dolayli yoldan bizede giriyor o kazik rtas
Sent from my HTC One using Tapatalk
Umut demeyiniz bu forumda lütfen.