Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu famara lig 2 oyuncusu carole gibi

Bugun aciklama gelir, olumlu veya olumsuz.

allahım famara gelsin lütfen

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 44 sn.44 saniye önce
Toplu cevap : Famara için kulüpler anlaşma noktasında ancak baska bir takimda kiralık olması ekstra sorunlar yaratıyor.

Dursun bayira doğru açmış bekliyor hyir sekip bize de girecek neyse biz hazirligimizi yapalim

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Toplu cevap : Famara için kulüpler anlaşma noktasında ancak baska bir takimda kiralık olması ekstra sorunlar yaratıyor.

Bu askinates guvenilir mi aga?

Daha once hangi transferi bildi?

266281post_foto.jpg

Famara kimdir necidir?

Tapatalk

Benitez transferi olursa, bi forvet ve orta saha transferi daha gelecek, Denizli oyle istiyor konusmalarindan oyle anladim..

Ya 500 bin falan ver Clemont'a sana paket yapıp gönderir. Kıçı kırık 2. lig kulübü 500 bin için ölür.

Famaranın kiralık kulubune de 500 bin euro ateşleriz bırakırlar nolcak zor degıl o

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mustafa Denizli'nin açıklamalarını şimdi dinledim hoca inançlı ve mutlu görünüyordu burası işin sevindirici kısmı kötü kısmı ise hala bazı bölgelerimizde alternatifimiz yok başkan ve yönetici arkadaşlar yoğun bir şekilde transfer çalışması yapıyor dedi. Burada büyük bir sorun var forvet ve kanatlarda ilk 11 oyuncusu yok iken nasıl alternatif futbolcu arayışına girersin sayın hocam ?

forvet alın ulan forvet alın koyacam yapacağınız işe kaliteli bir forvet alın şu takıma

Su Ahmet Cakar hakkında kulüp neden bir dava acmaz.Her macimizdan sonra bizim aleyhimizde tivitler atiyor.Bugün de sacma sapan birsey yazmis.Artık ayan beyan Galatasaray düsmanligi yapıyor.Ben böyle gereksiz zatlari pek takip etmem ama ordan burdan karsımıza cikiyor yazdıkları söyledikleri.

Aynı sekide Fatih Dogan isimli gazeteci Galatasaray yüzde yüz transfer cezası alacak demis.Yahu bir kere FFP'den dolayı transfer cezası diye birsey yok.Gazetecisiniz sözde iskembeden sallıyorsunuz.Ayırca bu kulüp borsada islem gören bir kulüp.Bu sözleri söyleyen kisiye spekülatörlük yapmaktan dolayı dava acsa kulüp haklı cikar.Ben 32 yasındayım kendimi bildim bileli medyadan hep bir saldırı vardır camiaya.Fakat camia kendi içinde o kadar mücadele ediyor ki esas hısımlarımızla mücadele edemiyoruz.

sociedad gol attı ofsayt diye vermediler alakası yok

Ya zaten reyting amaci da artik alenen düsmanlik yapıyor.Gecen sene sampiyonluga giderken son haftalarda attigi tivitleri anımsıyorum.O zamanlardan beri hemen hemen her mac sonrasi sike iması yapıyor hadsiz.Kimse de cikip birsey demiyor buna.Galatasaray'a sallamak,sike iması yapmak bu kadar kolay olmamalı.

Selam arkadaşlar cezam yeni bitti, aqü dediğim için 1 gün ceza aldım daha fazla konuşmayayım yoksa ceza yiyebilirim.

Maçın geniş özetini izledim, ilk takıldığım durum şu; takım çok doğaçlama oynuyor. Yani taktik falan yok, birileri insiyatif alacak da öyle atacağız yoksa şansa ihtiyacımız olacak o da yoksa bu takıma Lewa'yı getir 2'yi atamayız.

Linnes İskandinav olduğu için iq'su yüksek bir futbolcu olduğu düşüncesindeyim. Sabri'nin yerine herhangi bir vasat oyuncu koy hatta oraya kütük koy daha iyi oynardı. O yüzden Linnes'le baya seviye atlarız. Orayı geçiyorum.

Ön liberoda Donk olmayacak. Evet Donk takımda adam akıllı bir ön libero olmadığı için iyi oynuyormuş gibi gözükebilir ama ön liberonun sert, süpürücü, ribaundları kovalayabilen, ani atakların başlangıcındaki birinci faktör olması gerekiyor. Bu özelliklerin hepsi Melo'da vardı ama Donk'un Melo etmeyeceğini biliyoruz. Zaten yeni Melo diye de alınmadı. Ne diye alındı ben de merak ediyorum. Orayı da geçelim.

Sinan her geçen maç üstüne koyarak ilerliyor. ZTK maçları onun özgüvenini artırmış belli oluyor. İyi bir kanat alınmayacaksa Yasin yerine Sinan orda oynamalı. Geçen sene Yasin çok çalıştı o formayı almak için ve almıştı da, şimdi Sinan'ın artık hakettiği formayı alması lazım.

Sneijder sakatlığını tam atlatamamış sanırım, temas gerektiren pozisyonlardan kaçınmaya çalıştı, iyileşince daha iyi olacak.

Forvet için ne diyeceğimi bilemiyorum. Tarihin en kötü 2 forvet tandemi ile birlikteyiz. Bu takımın her zaman üst düzey forvet tandemi olmuştur. 8. olduğumuz sezon bile şimdi gelse kimsenin burun kıvırmayacağı hatta sevineceği Mehmet Batdal-Stancu tandemi bile bu iki kazmadan daha iyi. Gerisini siz düşünün.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ediyorum hoca ilgilendigimiz ama alamadigimiz ilk tercihleri acikliyacak mi transfer sezonu kapaninca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt