Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf karnım acıktı bu saatte. Pastırmalı yumurta yapasım var :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalniz Arjantin'de Turk yonetici bulduk ya helal olsun...

Yerli sevicilik boyle bir sey iste...

famara şuan kiralık olarak başka bir takımda değilmi kiralık olan futbolcuyu alabiliyormuyuz ki? yani iki klüplede anlaşılacak menajer futbolcu anlaşılacak biraz zor gibi geldi bana

Liselilerden biriyle bagi cikar bu nakis dayinin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bir arjantinliyle konuştum bana Benitezin arjantin liginin en iyi oyuncusu olduğunu ilerde çok büyük paralara satabileceğimizi söyledi.Hız teknik herşey varmış Agüero gibi büyük yetenekleri çıkardık bu yeni starımız diyor

0.jpg

merak eden varsa DM'den videosunu paylasim ..:red:

60 saniye çok. Bir saniyede anlatılır çöp kendisi.

Arkadaşlar bir arjantinliyle konuştum bana Benitezin arjantin liginin en iyi oyuncusu olduğunu ilerde çok büyük paralara satabileceğimizi söyledi.Hız teknik herşey varmış Agüero gibi büyük yetenekleri çıkardık bu yeni starımız diyor

ozaman kesin tutar, messi demediklerine gore .

6.5 Milyon Euro verirlerse 22 yaşında hala kariyerinde sadece 1.5 sezon profesyonel oynamış adama emeği geçen kim varsa toplaşıp Boğaziçi'nden atlasınlar.

Bu siralar foruma kus akini oldugu icin kimse yeni uyelere guvenmiyor. Ozellikle adinizdaki YY ve LL guven sonrunu cikarabilir. "kuslar" genellikle uye olduklari zaman ilginc isimleri vardir. Kusura bakma gormemisim yorumunu.

Aleykum Selam :D

hahah anladım renktaş Allaha çok şükür Galatasaraylıyız ve NKFVAS :D

İzlediğim maçlardada spiker sürekli övüyordu kendisini ya hep birlikte bu adamı avrupaya satmaya çalışıyorlar yada bu adam iyi.

35 yıldır arjantinde olan bu sivaslı arkadaş arjantin futbol federasyonu yönetim kurulu üyesiymiş.

sivasliyimis

Ben de sivasliyim zamaninda sivasta cok ermeni varmis, kacmislar zamanla baskidan falan.

Hatta 1900'lerin basinda sivas vilayetinin (osmanlida yani) nufusu 1 milyondan fazla olan tek anadolu vilayetiymis, nufusun yarisi da ermeniymis.

Sivasa gidenler bilebilir, gurunde hala o eski ahsap koskleri durur ermenilerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt