- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Offf karnım acıktı bu saatte. Pastırmalı yumurta yapasım var 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden az yapmazdik Habib. Yaslandik Herhald
Adam Türkiye kökenli. Ermeni muhtemelen.
![]()
merak eden varsa DM'den videosunu paylasim ..:red:
Arkadaşlar bir arjantinliyle konuştum bana Benitezin arjantin liginin en iyi oyuncusu olduğunu ilerde çok büyük paralara satabileceğimizi söyledi.Hız teknik herşey varmış Agüero gibi büyük yetenekleri çıkardık bu yeni starımız diyor
Aynen bunu dusunuyorum bende ayakta alkisliyorumYalniz Arjantin'de Turk yonetici bulduk ya helal olsun...
Yerli sevicilik boyle bir sey iste...
Tam sizin oralikOfff karnım acıktı bu saatte. Pastırmalı yumurta yapasım var
Bu siralar foruma kus akini oldugu icin kimse yeni uyelere guvenmiyor. Ozellikle adinizdaki YY ve LL guven sonrunu cikarabilir. "kuslar" genellikle uye olduklari zaman ilginc isimleri vardir. Kusura bakma gormemisim yorumunu.
Aleykum Selam![]()
Sözleşme şartlarına bağlı ama Famara beni bırakın gideyim diyebilir.famara şuan kiralık olarak başka bir takımda değilmi kiralık olan futbolcuyu alabiliyormuyuz ki? yani iki klüplede anlaşılacak menajer futbolcu anlaşılacak biraz zor gibi geldi bana
Arkadaşlar bir arjantinliyle konuştum bana Benitezin arjantin liginin en iyi oyuncusu olduğunu ilerde çok büyük paralara satabileceğimizi söyledi.Hız teknik herşey varmış Agüero gibi büyük yetenekleri çıkardık bu yeni starımız diyor
hahah anladım renktaş Allaha çok şükür Galatasaraylıyız ve NKFVAS![]()
35 yıldır arjantinde olan bu sivaslı arkadaş arjantin futbol federasyonu yönetim kurulu üyesiymiş.
sivasliyimis