Halil Mavi
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2009
- 434
- 41
- 1.298
Burak i sevmiyorsunuz diye selcuku gommeyin arkadaslar selcuk iyi bu sene savasiyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 4+1 kadroda 3+1 sahada.+1 denilen asya kotası.olunca neoluyor ? onlarda yabanci siniri mi var ?
Famara 2.ligte 19 gol civarı atmıştı dimi , Burak ve Umut toplasan 2 si o golü atamaz yarı sezonda o ligte
Akrabalik var bence
![]()
Evet 4+1 kadroda 3+1 sahada.+1 denilen asya kotası.
Saat 16:30 yı bekleyelim Benitez için
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Raporladım.
Selçuk hatta Hakan Balta da iyi oynuyorlar katılıyorum ama ben çeteleşme açısından bakıyorum. Dünkü maçta Burak ıslıklandıktan sonra 15 dakika Selçuk'u izle neler yapıyor. İşlerine gelmediklerinde takımı sabote eden, istedikllerine pas atıp istemediklerini dışlayan yozlaşmanın başı oyuncular gitmeli. Genç oyuncuların özgüvenlerini de yerle bir ediyorlar, gerek saha içinde gerek medya güçleriyle. Geçen sene Bruma ıslıklandı, bu sene Jose, bunların yanında birkaç maç sonra Sinan da ıslıklanır.burda selçuk hariç katılıyorum suanda takımda ayakta kalan isimlerin basında selçuk var
Bu arada Braithwaite ve Ben Yedder in full macini izledim Eurosport ta PSG ye karsi, bu ikisini de alirsak muhtesem bir hucum hattimiz olur. (ama alamayiz malesef, ikisine 15 milyon euro isterler paket halinde)
Braithwaite cok yetenekli, hizli, teknik bir oyuncu. Kanatlarda isimize yarar.
Ben Yedder de kisa boyuna ragmen, Aguero gibi poposunu cok iy kullaniyor ikili mucadelerde (kisa boyu olan oyuncularda bu cok onemli), yani kuvvetli ve zeki bir oyuncu. Calim atma, top kontrolu, son vuruslari da klas, sadece zaman zaman biraz bencilligi oluyor ama okadari da olsun yani..
Ben Yedder cok iyi bir oyuncu, ayrica Braithwaite de cok yetenekli bir oyuncu, sakin tipine aldanmayinBen Yedder çok iyi oyuncu.
Bu arada Braithwaite ve Ben Yedder in full macini izledim Eurosport ta PSG ye karsi, bu ikisini de alirsak muhtesem bir hucum hattimiz olur. (ama alamayiz malesef, ikisine 15 milyon euro isterler paket halinde)
Braithwaite cok yetenekli, hizli, teknik bir oyuncu. Kanatlarda isimize yarar.
Ben Yedder de kisa boyuna ragmen, Aguero gibi poposunu cok iy kullaniyor ikili mucadelerde (kisa boyu olan oyuncularda bu cok onemli), yani kuvvetli ve zeki bir oyuncu. Calim atma, top kontrolu, son vuruslari da klas, sadece zaman zaman biraz bencilligi oluyor ama okadari da olsun yani..
![]()
imzayi atmaya hazir
adam 2nci ligde oynuyor .. ayni Carole ..
bilemiyorum bizim 2nci lig gibiyse onlarin 2nci ligi .. Battal/Ozgurcan gibi adam cikar
Benitez in hic canli macini izlemedim ama soyle videolarina baktim, aslinda bize lazim olan tipte bir stile sahip. Ama eger secim yapmak zorunda kalsam ve Benitez icin 8 milyon euro mu, Ben Yedder ve Braithwaite paketine 15 milyon mu desen kesinlikle bu ikisini alirdim. Ama belki o kadar paramiz olmayabilir, veya Burak i satabilseydik olurdu ama iste oyle bir kafa yok bunlarda..ver 15 m euro ne olacak ?
benitez hıyarına nerden baksan 6.5-7 m euro para verilecek, extra 3-4 m euro'luk bir cöp daha bulup getirirler, anlıcagın 10 m euro'yu pç ederler.
yazık paralara.