Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benitez sırf oyun görüşü ve pasları için bile alınır.

Ayrica Youssef Ait Bennasser i de kapmamiz lazim Ligue 2 de oynarken, suanki piyasa degeri ortada ve 1.5-2.5 milyon euro arasi alinabilir kesinlikle. Yasina ragmen cok olgun bir oyun anlayisi var, teknik kapasitesi iyi ve Melo de oldugu gibi uzuna atilan paslari da cok isabet..

Ah iste biraz para olacak, veya soyle deyim Burak ve Semih i derhal satip, Benitez, Ait Bennasser, Ben Yedder ve Braithwaite i kapacaksin 5 yil daha sorun yasamazsin ofansif anlamda.. Gelecegimizi kurtarmis oluruz.. Ve bu oyuncularin yillik maliyeti de kulubu zor duruma sokmaz.

Benitez in hic canli macini izlemedim ama soyle videolarina baktim, aslinda bize lazim olan tipte bir stile sahip. Ama eger secim yapmak zorunda kalsam ve Benitez icin 8 milyon euro mu, Ben Yedder ve Braithwaite paketine 15 milyon mu desen kesinlikle bu ikisini alirdim. Ama belki o kadar paramiz olmayabilir, veya Burak i satabilseydik olurdu ama iste oyle bir kafa yok bunlarda..

kulüpte futbol aklı yok. burak'ı her sekil çin'e 10 m euro'ya kitleriz.

üstüne benitez'e verilecek parayıda katsak ikiside rahatlıkla alınabilir.

tek amac Galatasaray'ın kazık yemesi, bu artık kulüp kültürümüz oldu.

benitez'in iyi cıkma ihtimali cok zayıf, neden dersen, arjantin scoutların merkezlerinden, avrupa devlerinin scoutları didik didik ediyor o ligi, benitez'i onların görmeyim bizim emre utkucan hıyarının görmesi şaka gibi olur, böyle bir ihtimal yok.

Suso cok iyi ya. Palermo beklerini dagitti adam. Golünü de atti. 2. gole de cok yaklasti. Bu adami, 1.5 yilligina bedava kiraladilar. Sanirim 2-3 milyon euro gibi bir opsiyonu var.

Top tasiyici kanat sorununu para bile ödemeden cözebilirdik. Benitez gibi ülkesi disina cikmamis, gelisimini tamamlamis bir oyuncunun 6-8 milyon euro gibi rakamlara transferi cok riskli.

Atvspor ümit aktan tam. Bir haindir drogba dışında hangi yabancı katkı yaptı diyp sabriyi umutu burağı ıslıkladınız diyo bunlar yüzünden böyleyiz..sosyal medya takımı bitiriyo diyo

Ah iste biraz para olacak, veya soyle deyim Burak ve Semih i derhal satip, Benitez, Ait Bennasser, Ben Yedder ve Braithwaite i kapacaksin 5 yil daha sorun yasamazsin ofansif anlamda..
ya elbet doğruların yapıldıgı gün gelecek.sabri-hamit-jem-tarık yolcu.bu bahriz..burak desen topun ağzında,semih zaten taraftar 2 yuh çekince kenara çekilebilcek biri.

Suso cok iyi ya. Palermo beklerini dagitti adam. Golünü de atti. 2. gole de cok yaklasti. Bu adami, 1.5 yilligina bedava kiraladilar. Sanirim 2-3 milyon euro gibi bir opsiyonu var.

Top tasiyici kanat sorununu para bile ödemeden cözebilirdik. Benitez gibi ülkesi disina cikmamis, gelisimini tamamlamis bir oyuncunun 6-8 milyon euro gibi rakamlara transferi cok riskli.
yazın önerdik abi ,almadılar.

Benitez, Ben Yedder, Braithwaite = BBB

:D

Yedder-Famara ikilisi 5 sezon santrafor sorununu cözer.

Benitez Burak'ı kesecek bir topcu degil, sinan'ı yok edebilecek bir topcu. sırf denizli'nin transferi die ısrar ile ilk 11 oynucak ve sinan yedek kalacak..

bundan baska senaryo olmayacak. scym senin futbol görüsüne sör denizli. tam bir futbol malısın..

Burak kazmasini bu sene bir takima sattik sattik yoksa sittin sene bundan para kazanamiyiz. şimdi en az yarim sezon bunun triplerini izleyeceğiz.

Su adamı gönderen kim olursa olsun benim icin efsane olacaktir.

★★★★

Olm Martinin asıl mevkii forvet arkasıymış belki de takımda tek transfer ihtiyacı olmayan bölge orası ne yapmaya çalışıyo bunlar?

Denizli'nin bu açıklamasını yeni duydum , kulübemde iyi oyuncular istiyorum , Transferi o yüzden yapıyoruz diyor.Bunun 2 anlamı var ya yeni gelenleri 11 düşünüp şimdikileri kulübeye düşünüyor ya da tam tersi direkt kulübe için alıyor.Umarım ilki gibi düşünüyordur yoksa Denilzi'de bay bay der ,zaten şampiyon yapacağı falan yok .Millet asar onu.

Olm Martinin asıl mevkii forvet arkasıymış belki de takımda tek transfer ihtiyacı olmayan bölge orası ne yapmaya çalışıyo bunlar?
Ya kardeşim bakmayın şu basına ya.İlk forvet dediler şimdi forvet arkası.İnternetin var gir bak tek tek.Ben baktım 100/80 kanat oynamış adam ya.

suso,ben arfa bizim için fırsat transferleri.taraftarın çok seveceği tarzda oyuncular.keza önlibero o faslı benasser..çok kral takım oluruz be.hepsi teknik valla:D

Yedder-Famara ikilisi 5 sezon santrafor sorununu cözer.

Benitez Burak'ı kesecek bir topcu degil, sinan'ı yok edebilecek bir topcu. sırf denizli'nin transferi die ısrar ile ilk 11 oynucak ve sinan yedek kalacak..

bundan baska senaryo olmayacak. scym senin futbol görüsüne sör denizli. tam bir futbol malısın..

Kim iyi ise o oynar belki ikiside çok iyi oynar podolski oynayamaz. Böyle böyle takımlar gelişiyor zaten. Senelerdir burak kesilmesin diye adam alınmıyor. Şimdi sende sinan kesilmesin diyorsun aynı mantık olmuyor mu. İyi yönünden düşün yasin birdaha forma göremez. Hem benitez sneijder e de yedek olur. Herkes her maç oynayamaz ki zaten.

Denizli'nin bu açıklamasını yeni duydum , kulübemde iyi oyuncular istiyorum , Transferi o yüzden yapıyoruz diyor.Bunun 2 anlamı var ya yeni gelenleri 11 düşünüp şimdikileri kulübeye düşünüyor ya da tam tersi direkt kulübe için alıyor.Umarım ilki gibi düşünüyordur yoksa Denilzi'de bay bay der ,zaten şampiyon yapacağı falan yok .Millet asar onu.

tek amacı burak-selcuk basta olmak üzere diğer yerlilerin ve baskanın egosunun tatmin etmek.

hani takımdan ayrıldıgında yerli topcular arkamdan kötü düsünmesin mantıgı.

bu adamın gercekten Galatasaray'ı düsündügünü falan mı sanmıstınız ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt