- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
benitez sırf oyun görüşü ve pasları için bile alınır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Yedder müthis oyuncu.
Benitez in hic canli macini izlemedim ama soyle videolarina baktim, aslinda bize lazim olan tipte bir stile sahip. Ama eger secim yapmak zorunda kalsam ve Benitez icin 8 milyon euro mu, Ben Yedder ve Braithwaite paketine 15 milyon mu desen kesinlikle bu ikisini alirdim. Ama belki o kadar paramiz olmayabilir, veya Burak i satabilseydik olurdu ama iste oyle bir kafa yok bunlarda..
ya elbet doğruların yapıldıgı gün gelecek.sabri-hamit-jem-tarık yolcu.bu bahriz..burak desen topun ağzında,semih zaten taraftar 2 yuh çekince kenara çekilebilcek biri.Ah iste biraz para olacak, veya soyle deyim Burak ve Semih i derhal satip, Benitez, Ait Bennasser, Ben Yedder ve Braithwaite i kapacaksin 5 yil daha sorun yasamazsin ofansif anlamda..
yazın önerdik abi ,almadılar.Suso cok iyi ya. Palermo beklerini dagitti adam. Golünü de atti. 2. gole de cok yaklasti. Bu adami, 1.5 yilligina bedava kiraladilar. Sanirim 2-3 milyon euro gibi bir opsiyonu var.
Top tasiyici kanat sorununu para bile ödemeden cözebilirdik. Benitez gibi ülkesi disina cikmamis, gelisimini tamamlamis bir oyuncunun 6-8 milyon euro gibi rakamlara transferi cok riskli.
Ya kardeşim bakmayın şu basına ya.İlk forvet dediler şimdi forvet arkası.İnternetin var gir bak tek tek.Ben baktım 100/80 kanat oynamış adam ya.Olm Martinin asıl mevkii forvet arkasıymış belki de takımda tek transfer ihtiyacı olmayan bölge orası ne yapmaya çalışıyo bunlar?
Yedder-Famara ikilisi 5 sezon santrafor sorununu cözer.
Benitez Burak'ı kesecek bir topcu degil, sinan'ı yok edebilecek bir topcu. sırf denizli'nin transferi die ısrar ile ilk 11 oynucak ve sinan yedek kalacak..
bundan baska senaryo olmayacak. scym senin futbol görüsüne sör denizli. tam bir futbol malısın..
Denizli'nin bu açıklamasını yeni duydum , kulübemde iyi oyuncular istiyorum , Transferi o yüzden yapıyoruz diyor.Bunun 2 anlamı var ya yeni gelenleri 11 düşünüp şimdikileri kulübeye düşünüyor ya da tam tersi direkt kulübe için alıyor.Umarım ilki gibi düşünüyordur yoksa Denilzi'de bay bay der ,zaten şampiyon yapacağı falan yok .Millet asar onu.
Bunu dün mü dedi.Biri haftasonu, diğeri Çarşamba'ya kadar olabilir dedi. Hayırlısı bakalım.