Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.166
- 1.651
- 1.298
Ahh şu smart klavye yaevli değil benim bildiğim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahh şu smart klavye yaevli değil benim bildiğim![]()
orasını PLatiniye sormak lazımdı o da elendi kupadanAhh şu smart klavye yaelendikten sonra diyecektim
![]()
Allah onun belasını versin ya.orasını PLatiniye sormak lazımdı o da elendi kupadan
ulan zamaninda belki eskilerden su an bu forumda olanlarin aklina gelir,drogba yedekte beklesin umut cok kosuyor o oynasin diyenler vardi forumda,ah ulan ah keske kayitlarini alsaydik o futbol cahillerinin,simdi kimbilir burda yine futbol ulemaligi yapip atip tutuyolardir
bunu bilmiyodum bakk balon grejoybunu sen mi diyorsun yaw shaqiriye balon demiş adamsın
ee hangi gittigi klupte tutunduda birseyler yapti, bayerndemi? interdemi? simdi nerde .ingilterenin kiytirik takiminda. shaqiri ballon dora aday gosterildide bizmi kacirdik? yoksa gittigi takimlarda estirdimi ? gec bunlari geccccbunu sen mi diyorsun yaw shaqiriye balon demiş adamsın
İnşallah hem Telles hem de Bruma bizde kalır. Seneye umarım Alman ekolünden bir hoca ile çalışırlar. Adı lazım değil Lucien Favre.
Muslera-Linnes-Denayer-Chedjou-Telles-Rode-Selçuk-Sneijder-Podolski-Mirallas-Remy
gibi bir 11 olsa seneye tadından yenmez.
Cenk-Carole-Balta-Semih-Olcan-Donk-Bilal-Emre-Bruma-Muriqi-Sinan vb. yedekler olur.
hayvan gibi şii yapmaktan iyidiryaprak gibi is yapiyoruz ya
ee hangi gittigi klupte tutunduda birseyler yapti, bayerndemi? interdemi? simdi nerde .ingilterenin kiytirik takiminda. shaqiri ballon dora aday gosterildide bizmi kacirdik? yoksa gittigi takimlarda estirdimi ? gec bunlari gecccc
nedir olm bu ya, campbell yok 8 milyon benitezhayvan gibi şii yapmaktan iyidir
yav he he shaqiri dunya yildizi oldu ,hatta bayern neden elinde tutmadi diye basini duvarlara vuruyordur. ayrica drogba-umut olayini ilk atlayan sen oldun,belliki yaran varmisyahahahahaha stoke bu sene neler yaptigin farkinda bile degilsin galiba.
Carole-Donk-Bruma-Muriqi 4'lüsünden 3'ü tribünde olsun diyorsun yani.