- 10 Nisan 2013
- 59.602
- 43.250
- 3.943
Nasıl ya? Merkez üssü Kırşehir'de oldu ve daha geç saatlerdeydi. Yozgat ne alaka?
Yozgat ve Kırşehir yakın zaten ama köyü merkezde değil Kırşehir yoluna yakın sanırım ondan dolayı
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl ya? Merkez üssü Kırşehir'de oldu ve daha geç saatlerdeydi. Yozgat ne alaka?
sabri > linnes
<3
Barbaraci gelmiş. Senmi atti Teoman emmiyi. :38573:
umutun biraz daha hircini benzetiyorum kendisiniTeoman dan tırsıyorum ben![]()
Her an pc ekranından uçan kafayla dalma tehlikesi hisetiren bir kişi.
Sozial medyada en hırçın kişi galiba.
Mor istenmiyordu
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sülale müzisyen ben org ve saz calarim ama sahne almam amatör takilirim.Oo istiridyeler saraplar hayat sana guzel.
Muzisyen misin kardes
Birgün sende surersin sefanioglum valla iyisin kiskanmadim degil. sizin dügününüz benimde sinavim var anasini satayim ya.
Bulursak alalım o vakitBiz kirmiziya aşigiz çünkü adminim.
oglum valla iyisin kiskanmadim degil. sizin dügününüz benimde sinavim var anasini satayim ya.
daha gecen hafta danimarkanin dispolitika hakkinda sinavim vardi. simdi metod sinavim var iste..Benim iki tane var. Cry
Aynen vurdum kırbkcı :asd2:
-Tapatalk-
Biz kirmiziya aşigiz çünkü adminim.
Ahmet Çakar: "Benim çocukluğum Sylvia Kristel ile geçti.."
Sinan Engin: "Bizim çocukluğumuz Cüneyt Arkın ile Bruce Lee ile geçti. Öyle Emmanuellerle falan işimiz olmaz..." Bunlar ne programı yapıyor gece 12 yi de gecti
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
E programin yayinda kalma sebebi bu muhabbetler.
Sen bunlari futbol programi diye izleyen mi var saniyosun?
daha gecen hafta danimarkanin dispolitika hakkinda sinavim vardi. simdi metod sinavim var iste..
sagol bro, sanadaKolay gelsin r'tş
Senin avatardaki ayi gökmen mi