Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardes pato süper ligin sert savunmalarını ezip gecemez, tam tersine ezilir.

hani sallayın da az sallayın..
niye sallıyalım bu benim görüşüm o seninki Anadolu topçusu Kweukeyi övüyosun Patoyu yerin dibine sokuyosun PAto tek başına mı oynucak bu futbolu çevresinde Donk podolski gibi adamlar olmucak mı sanki

bir beşiktaşlı olarak aylarca peşinden it gibi koşturup alamadığımız fakat galatasaray'ın bir anda alması yüzünden utanıyorum. ulan hani bitmişti bu takım. sene sonu yine üçüncü oluruz diye üç buçuk atıyorum. bunlara belli olmaz, bir bakarsın yine şampiyon olurlar. 10 puan falan hikaye.

hehe,tinercileri korku sarmıs

fbde bjk de ilk iki maclarinda puan kaybedicek,eskisehir ve ts deplasmanlari zor

iceride sivasa koyarsak fark bi anda 8 ve 7 olur,ikisiyle de iceride oynadıgımızı dusunursek 5 ve 4 olarak bakalım

21 sampiyonlugumuz hayırlı olsun.
bence forvet ve kanat aldık mı şampiyonluk yakın.. sadece inanmak gerek Fb ve Bjk yi içerde yeneriz Allahın izniyle

Süper ligin sert savunmaları.:asd22::asd22:

CAMPBELL'DAN VAZGEÇİLMEDİ
Telegraph gazetesi, Galatasaray'ın Arsenal'li forvet oyuncusu Joel Campbell'dan bir türlü vazgeçmediğini yazdı. (FOTOMAÇ)

FENER'E SÜPER PERULU: CARRILO
Fenerbahçe, adı daha önce G.Saray ile anılan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Carrilo için ciddi bir öneri yaptı. Öyle ki Sevilla ile imza aşamasına gelen Carrilo, sarı lacivertlilerden gelen cömert teklif üzerine rotayı İstanbul'a çevirdi. (FANATİK)

CHRISTIAN ATSU ÇOK YAKIN
Afrika basını, Christian Atsu'nun Galatasaray'a yakın olduğunu yazdı. Bu sezon Bournemouth'da kiralık oynayan 23 yaşındaki kanat oyuncusunu Chelesa kiralamaya sıcak bakıyor. (FOTOMAÇ)

SIRA GOLCÜYE GELDİ
Ön liberoyu Donk, sağ beki Linnas ile takviye eden Galatasaray, gözünü forvete çevirdi. Santos'tan ayrılan Damiao, Juve'li Zaza ve Akhisarlı Rodallega'dan biri sarı kırmızılı formayı giyecek. (BUGÜN)

CAMPBELL'DAN VAZGEÇİLMEDİ
Telegraph gazetesi, Galatasaray'ın Arsenal'li forvet oyuncusu Joel Campbell'dan bir türlü vazgeçmediğini yazdı. (FOTOMAÇ)

FENER'E SÜPER PERULU: CARRILO
Fenerbahçe, adı daha önce G.Saray ile anılan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Carrilo için ciddi bir öneri yaptı. Öyle ki Sevilla ile imza aşamasına gelen Carrilo, sarı lacivertlilerden gelen cömert teklif üzerine rotayı İstanbul'a çevirdi. (FANATİK)

CHRISTIAN ATSU ÇOK YAKIN
Afrika basını, Christian Atsu'nun Galatasaray'a yakın olduğunu yazdı. Bu sezon Bournemouth'da kiralık oynayan 23 yaşındaki kanat oyuncusunu Chelesa kiralamaya sıcak bakıyor. (FOTOMAÇ)

SIRA GOLCÜYE GELDİ
Ön liberoyu Donk, sağ beki Linnas ile takviye eden Galatasaray, gözünü forvete çevirdi. Santos'tan ayrılan Damiao, Juve'li Zaza ve Akhisarlı Rodallega'dan biri sarı kırmızılı formayı giyecek. (BUGÜN)

fotomac, fanatik, fotomac, bugun

geciniz

bira_patates.jpg

cok abartıyorsunuz. brezilya'da 10 golü gecemeyen santrafor.

hersey gol degil eyvallahta. bu adamın rakip savunmaları yıldırıp arkasındakilere bosluk acma gibi bir özelligi de yok.

hani elmander fazla atamıyordu ama melo-selcuk'a kariyer patlaması yaptırabiliyordu..

benim futbol felsefem farklı, bircogunuz ile uyusmuyor ama kazananın Galatasaray olacagından kuskunuz olmasın.

insallah Kweuke gelir, sonrasında beni daha ii anlarsınız.

Lütfen fikirlerinizi foruma kusmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt