- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
argentinli emre colak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahkisardan Moldeye geçişşaka maka linnesten sonra singh alınmaz inşallah.Neden bir şeyi yaparken abartmak zorundayız , 1 tane aldık işte başka klüp mü kalmadı şimdi de molde.
bir chelsea , arsenala kapak atsak , isterse 5 tane alsınlar aynı takımdan.Ahkisardan Moldeye geçiş

Hahaha elemanciniDe Marke @demarkesports 4 sa.4 saat önce Xherdan Shaqiri: "Mancini, sakatlığımın düzelmesi için beni dağda yaşayan bir üfürükçüye yolluyordu. Stoke City'de ise 7 fizyoterapist var."

Hahaha elemancini![]()
Chamberlain,Wellback,Campbell,Eden Hazard a fitim :asd22:bir chelsea , arsenala kapak atsak , isterse 5 tane alsınlar aynı takımdan.
Ya boşversene osman pirlonun ft hodjam hakkında bbg evi saçmalıklarına herkes gülüyordu burdanereden biliyosun renkdas belkide kendisini kovduğu için öyle söylüyor iftira atıyor hocamıza
Bize atatürk gibi hoca lazım Ben size şampiyon olmayı değil ölmeyi emrediyorumdengetör galatasarayın büyüklüğünün zerre kadar farkında değildi adam ben size şampiyon olacağız diyemiyorum mücadele etme sözünü veriyorum diyen bir tiptiulan sanki ligimiz la liga seviyesinde de tırsak acıkama yapacaksın
demek ki beyninde galatasarayı Anadolu kaplanı yapma hayali vardı
![]()
![]()
big brother ozan pukiYa boşversene osman pirlonun ft hodjam hakkında bbg evi saçmalıklarına herkes gülüyordu burda
Forveti en son alıcaglar duyum yokForvete kimi alıyoruz duyum var mı
Ya boşversene osman pirlonun ft hodjam hakkında bbg evi saçmalıklarına herkes gülüyordu burda