Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka maka linnesten sonra singh alınmaz inşallah.Neden bir şeyi yaparken abartmak zorundayız , 1 tane aldık işte başka klüp mü kalmadı şimdi de molde.

CYb8NfrWYAAct9H.jpg

Bütün yaz 3 kupa alan takım,süperiz diye sayıklayıp durdu şimdi de şanslıydık diyor.Görün işte adamın gerçek yüzünü,sinsiliğini.

Sven Bender ve Nuri Şahin'i seney Dortmund'dan alsak. Selçuk-Nuri-Bender ve Donk şeklinde bir ortasahamız olsa.Yaşları iyi iki adam, fizikleri iyi iki adam, top kullanma yeteneği iyi 2 adam şeklinde parsellemiş oluruz..

Şakir fena sallamış.

dengetör galatasarayın büyüklüğünün zerre kadar farkında değildi adam ben size şampiyon olacağız diyemiyorum mücadele etme sözünü veriyorum diyen bir tipti :) ulan sanki ligimiz la liga seviyesinde de tırsak acıkama yapacaksın :) demek ki beyninde galatasarayı Anadolu kaplanı yapma hayali vardı :) :)

dengetör galatasarayın büyüklüğünün zerre kadar farkında değildi adam ben size şampiyon olacağız diyemiyorum mücadele etme sözünü veriyorum diyen bir tipti :) ulan sanki ligimiz la liga seviyesinde de tırsak acıkama yapacaksın :) demek ki beyninde galatasarayı Anadolu kaplanı yapma hayali vardı :) :)
Bize atatürk gibi hoca lazım Ben size şampiyon olmayı değil ölmeyi emrediyorum :D

Ya boşversene osman pirlonun ft hodjam hakkında bbg evi saçmalıklarına herkes gülüyordu burda

pirlo değildi o ancelotti idi :D

sonuç olarak haklısın tabii böyle birşeyin dedikodusu farklı isimlere atılsa forum girişine görsel konulurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt