Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GALATASARAY FANS @1905GSFANS 1 dk.1 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: "Herkes beni 3 kupalı hoca olarak lanse ediyor. Şunu söylemeliyim. 3 kupa alınırken o takımın başında hocaydım."
o takım ne lan zürrük
Amkspor @Amkspor 9 dk.9 dakika önce
Hamzaoğlu: “Türkiye Kupası’nda şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu."
ırz dusmanı namussuz
valla savunan az bir kesim kalmıştı gönderilmesine üzülen bence herkes pişman olmaya başladı çünkü adamın niyeti bozuk katıksız..Karaktersiz şerefsiz adi
-Tapatalk-
yalnız değilsinBu Martin Benitez'in videolarını seyrettim de bunun nesini beğenmişler nesine 8 milyon euro verilir şaka gibi lan
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Martin Benitez'in videolarını seyrettim de bunun nesini beğenmişler nesine 8 milyon euro verilir şaka gibi lan
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursa taraftarı acımaz jop?Tam sopalık.Bu adamı döve döve göndermeliydik.Neyse nasip bursa taraftarınaymış.
Bursa taraftarı acımaz jop?
Remy Doumbia Hulk üçünden birini alırsın ağır söver herkes 8milyon ne ya bu adam kim ayrıca belirsiz adamlara para bayılmaya bayılıyoruz..O kadar para verilecekse gerçekten iş işten geçmeden tepki verilmeli.8 m euroya üst düzey forvet alırsın.
Tribun Dergi @tribundergi
TRANSFER - Eskişehirspor'da bu sezon üç kez kadro dışı bırakılıp devre arasında gönderilen Raheem Lawal, Osmanlıspor ile anlaştı.
bize de yapamazdı ama izin verdiler Ultraslan çok 'Adaletli' olduğu içinValla jop sopa farketmez.Ama bize yaptığı bu afra tafraları bursa taraftarına yapamaz.O jopu hamzanın bi tarafından çıkarırlar.
Remy Doumbia Hulk üçünden birini alırsın ağır söver herkes 8milyon ne ya bu adam kim ayrıca belirsiz adamlara para bayılmaya bayılıyoruz..