Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Benitezi beğenen birtek ben miyim ya stili aşırı derecede Arda'nın gençlik dönemlerine benziyor birtek sutu daha iyi. Ben alınmasına olumlu bakıyor. Bi yarım sezon daha yasine katlanamam.

Oyuncu iyi mi kötü mü bilemem ama Galatasaray gibi bırakın G.Amerika'yı Edirne'nin 100 metre ötesinde oyuncu izlemeyen ve oyuncu geliştiremeyen takımın, G.Amerika'dan 19 yaşındaki bir çocuğa 8 milyon vermesi saçmalık olur.

Sinan, Bruma, Telles gibi adamlarımız var. Buna bonservisini almamız gereken Denayer'i de eklersek 4 adet çok genç adam yapar. Semih, Emre Çolak, Linnes, Carole da çok yaşlı adamlar değil.

Yine 22-28 yaş aralığında garanti 3-4 adam alırsak yaş durumumuz gayet dengeli olur. Gidip milyon eurolar dökmeye gerek yok.

bugünki antrenmandan

CYcHNgTWQAAiNT2.jpg

Hulk'i nereye aliyorsun renkdas? Ruslar türkiyeye oyuncu satmiyoruz diye aciklama yapti. Ayrica Hulkun bonservisi bu sezon yine tavan yapti 30-40 milyon civarinda olmali. Maas desen 4-5 Milyon. Iflas ettik sayende kardes
haha sakin ol kardeşşş yine tavan yaptığını bilmiyodum en son performans düşüşüyle o civara geldi Pato olsun seni mi kırıcam

sağlık kontrolünden geçerse ne demek sakat mı bu adam ya :D

Dursun' un Linnes gibi oyuncuyu getirebilecek kapasitesi yok.gidecek adam antrenmana çıkıyor. Birde bugün gelecekti.çok bekleriz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soğukkanlı adamlar bunlar ya yarın gsye imza atıcam diye yüzleri çoçuk gibi olmaz :D

Son gelişmeler?

Sinan Gümüş: "Galatasaray'a ilk geldiğim gün de söyledim: Robben'i örnek alıyorum."
Sinan Gümüş: "Söylentiler oluyor ama ben burada mutluyum ve Galatasaray'da kendimi göstermek istiyorum."

sağlık kontrolünden geçerse ne demek sakat mı bu adam ya :D

Herşey iyi hoş güzelde bu iddaa sadece twitterda dönüyor.Böyle birşey olsa böyle bir haber fener yandaşı spor sitelerine bomba haber diye düşerdi.Yalan olma ihtimali de var gerçek olma ihtimali de akşamı bekleyelim en iyisi mi

Son düzenleme:
oglum hani linnessin vedalasma partisi vardi gecenlerde, bu ne simdi antremana cikmis herif.

dursun suck and die

transfer mransfer olmayacak r'daslar, uykudan uyaniniz

son gune kadar bekleyecegiz, son gun de 3'un 1'ini alacagiz ,gelenek uzre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt