Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://youtu.be/WY2ROCw5Ejc#t=0m56sAmkspor @Amkspor 9 dk.9 dakika önce
Hamzaoğlu: “Türkiye Kupası’nda şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu."
ırz dusmanı namussuz
haha sakin ol kardeşşş yine tavan yaptığını bilmiyodum en son performans düşüşüyle o civara geldi Pato olsun seni mi kırıcamHulk'i nereye aliyorsun renkdas? Ruslar türkiyeye oyuncu satmiyoruz diye aciklama yapti. Ayrica Hulkun bonservisi bu sezon yine tavan yapti 30-40 milyon civarinda olmali. Maas desen 4-5 Milyon. Iflas ettik sayende kardes
Ben gittiği zaman savunmuştum.pişmanım hakim bey.valla savunan az bir kesim kalmıştı gönderilmesine üzülen bence herkes pişman olmaya başladı çünkü adamın niyeti bozuk katıksız..
bugünki antrenmandan
![]()
sağlık kontrolünden geçerse ne demek sakat mı bu adam ya![]()
kendini yiyip bitirdi HamzodiBen gittiği zaman savunmuştum.pişmanım hakim bey.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haha sakin ol kardeşşş yine tavan yaptığını bilmiyodum en son performans düşüşüyle o civara geldi Pato olsun seni mi kırıcam
3 kupalı hocayım diye bitarafları havvadaydı ama orman çocuğununAmkspor @Amkspor 9 dk.9 dakika önce
Hamzaoğlu: “Türkiye Kupası’nda şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu."
ırz dusmanı namussuz