Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sileriz kardes sikinti yok
Pato'ya Fitim. Ama forvete zenci isterim acikcasi. Canavar gibi.
Molde teknik direktörü Solskjær aciklamis.
Linnes icin Galatasarayla anlastik,artik is oyuncunun kendisine bagli demis.
Geliyor galiba bu herif.
oyuncuyla anlaşamadık mı daha vay ben böyle işinMolde teknik direktörü Solskjær aciklamis.
Linnes icin Galatasarayla anlastik,artik is oyuncunun kendisine bagli demis.
Geliyor galiba bu herif.
Bi kaç güne ameliyat olacağım. Dediğin şeye bak ??Artık netleşsin herşey.Ameliyat masasında can çekişen insanlar gibi bir geliyor bir gelmiyor.Bitti dedigimiz transfere bile garanti gözüyle bakamıyoruz.Yönetimin çapsızlığı bizi bu noktaya kadar getirdi.
anlaşıldı,sağlık kontrolunden geçecek.oyuncuyla anlaşamadık mı daha vay ben böyle işin
Valla aynen böyle demis aga.oyuncuyla anlaşamadık mı daha vay ben böyle işin
iyi ki Regnum Carya var o da olmasa napıcaz çorap reklamı var bide ordan para kazanıyoruz.. zenci forvet Doumbia önerim![]()
Bi kaç güne ameliyat olacağım. Dediğin şeye bak ������������
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlaşıldı ama Oyuncuyla anlaşırsa diyo hala Ola gunnar Solskianlaşıldı,sağlık kontrolunden geçecek.
ne ameliyatı renktaş şimdiden geçmiş olsunBi kaç güne ameliyat olacağım. Dediğin şeye bak ������������
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doumbia müthis olur ligin anasini aglatir. Espanyol'daki Caicedo da olabilir mesela. Lacina Traoreyi de denemek'te fayda var. Bu oyuncularin hepsi tam bizim lige göre yaratilmis![]()
bana uyar alayı gelsin besleyen kanatta şart bize ama Carillo olur Pione Sisto olurDoumbia müthis olur ligin anasini aglatir. Espanyol'daki Caicedo da olabilir mesela. Lacina Traoreyi de denemek'te fayda var. Bu oyuncularin hepsi tam bizim lige göre yaratilmis![]()
gelir gelirAnlaşıldı ama Oyuncuyla anlaşırsa diyo hala Ola gunnar Solski
Ben şahsen gönderilme şeklini yanlış buluyodum. Ya devre arasında ya da sezon başlamadan yollanmalıydı diyodum ama bu adam yemek yediği kaba pisliyo bildiğin. Ki bu sadece basına yansıyan yüzü, derinlerde neler vardır kim bilir. Dediğin gibi bu karaktersiz için üzüldüğüme pişmanım. Efendi gibi görünen sinsi bi herifmiş.valla savunan az bir kesim kalmıştı gönderilmesine üzülen bence herkes pişman olmaya başladı çünkü adamın niyeti bozuk katıksız..