Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Molde teknik direktörü Solskjær aciklamis.
Linnes icin Galatasarayla anlastik,artik is oyuncunun kendisine bagli demis.
Geliyor galiba bu herif.

Sinan Gümüş: "Hem Hamza hocama, hem de Mustafa hocama teşekkür ediyorum. Her hocanın kendi sistemi var."
Sinan Gümüş: "Fazla süre alamadım. Milli takımdan teklif almadım ama Fatih hocam ararsa hayır demem."
Sinan Gümüş: "Kim Türkiye Milli Takımı için oynamak istemez ki? O şans verilirse ben de seve seve giyerim."
Sinan Gümüş: "Ligde 3. sıradayız ama daha 17 maçımız var. Her maçtan 3 puan almak istiyoruz."
Sinan Gümüş: "Geçen sene de arkadaydık, son 6-7 maçı kazanıp şampiyon olduk. Önümüzdeki kulüpler hiç zannetmesin Galatasaray koptu diye."

Molde teknik direktörü Solskjær aciklamis.
Linnes icin Galatasarayla anlastik,artik is oyuncunun kendisine bagli demis.
Geliyor galiba bu herif.

Artık netleşsin herşey.Ameliyat masasında can çekişen insanlar gibi bir geliyor bir gelmiyor.Bitti dedigimiz transfere bile garanti gözüyle bakamıyoruz.Yönetimin çapsızlığı bizi bu noktaya kadar getirdi.

Artık netleşsin herşey.Ameliyat masasında can çekişen insanlar gibi bir geliyor bir gelmiyor.Bitti dedigimiz transfere bile garanti gözüyle bakamıyoruz.Yönetimin çapsızlığı bizi bu noktaya kadar getirdi.
Bi kaç güne ameliyat olacağım. Dediğin şeye bak ??

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CYcLNQZUkAA_CyR.jpg

iyi ki Regnum Carya var o da olmasa napıcaz çorap reklamı var bide ordan para kazanıyoruz.. zenci forvet Doumbia önerim :D

Doumbia müthis olur ligin anasini aglatir. Espanyol'daki Caicedo da olabilir mesela. Lacina Traoreyi de denemek'te fayda var. Bu oyuncularin hepsi tam bizim lige göre yaratilmis :D

Doumbia müthis olur ligin anasini aglatir. Espanyol'daki Caicedo da olabilir mesela. Lacina Traoreyi de denemek'te fayda var. Bu oyuncularin hepsi tam bizim lige göre yaratilmis :D
bana uyar alayı gelsin besleyen kanatta şart bize ama Carillo olur Pione Sisto olur

valla savunan az bir kesim kalmıştı gönderilmesine üzülen bence herkes pişman olmaya başladı çünkü adamın niyeti bozuk katıksız..
Ben şahsen gönderilme şeklini yanlış buluyodum. Ya devre arasında ya da sezon başlamadan yollanmalıydı diyodum ama bu adam yemek yediği kaba pisliyo bildiğin. Ki bu sadece basına yansıyan yüzü, derinlerde neler vardır kim bilir. Dediğin gibi bu karaktersiz için üzüldüğüme pişmanım. Efendi gibi görünen sinsi bi herifmiş.

D5803 cihazımdan gönderildi

forvet ile sağ beki kampa soksaydınız bari Allahın belaları bir b.kuda becerin ulan sanki bana remy ile wiel geliyor da bekletiyorlar Allahın çapsızları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt