Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Hollanda da bitane haber yok Milik hakkinda, sadece Turk kaynakli haberler var sitelerinde Ajax taraftari da 5 milyon u alip bi taraflarina koysunlar diyorlar (bizim icin).
Milik i Ajax ta birakmaz biraz beyinleri kurcaladikmi, Polonya milli takiminda oynayacak Fransa2016 da, Ajax taraftari ve kulubu de bunu biliyor ve yaz donemi onu 10 milyon euro nun ustunde satariz diyorlar orada atacagi 1-2 gol sonrasindan.
Hem adamlarin tek santraforu suanda ve rotasyon da oynayacak bir golcu arayisi var, De Boer dun bunu Antalya da acikladi.
Onun disinda bu adam asla Galatasaray in santraforu olamaz, okadar iyi degil bidefa, sadece son vuruslari kaliteli, stili biraz Burak Yilmaz a benziyor, onun gibi sirti donuk ve pas oyununda les.
Pası kötüyse Allah'a yakın bize uzak . Burak ve umuttan o kadar tiksindim ki dün fener Giresun maçında iki tane kazma forveti gördükçe moralim bozuldu sonra dedim ki bana ben oluyor , isterse berbat olsunlar. Adamlar futboldan soğuttular beni . Fernandao ve muriqi tipi kazmalar gördükçe Burak umut geliyor insanın aklına
Sent from my iPhone using Tapatalk