Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda da bitane haber yok Milik hakkinda, sadece Turk kaynakli haberler var sitelerinde Ajax taraftari da 5 milyon u alip bi taraflarina koysunlar diyorlar (bizim icin).

Milik i Ajax ta birakmaz biraz beyinleri kurcaladikmi, Polonya milli takiminda oynayacak Fransa2016 da, Ajax taraftari ve kulubu de bunu biliyor ve yaz donemi onu 10 milyon euro nun ustunde satariz diyorlar orada atacagi 1-2 gol sonrasindan.

Hem adamlarin tek santraforu suanda ve rotasyon da oynayacak bir golcu arayisi var, De Boer dun bunu Antalya da acikladi.

Onun disinda bu adam asla Galatasaray in santraforu olamaz, okadar iyi degil bidefa, sadece son vuruslari kaliteli, stili biraz Burak Yilmaz a benziyor, onun gibi sirti donuk ve pas oyununda les.

Pası kötüyse Allah'a yakın bize uzak . Burak ve umuttan o kadar tiksindim ki dün fener Giresun maçında iki tane kazma forveti gördükçe moralim bozuldu sonra dedim ki bana ben oluyor , isterse berbat olsunlar. Adamlar futboldan soğuttular beni . Fernandao ve muriqi tipi kazmalar gördükçe Burak umut geliyor insanın aklına :( eğer milik de böyleyse gelmesin kardeşim . Yanındaki adama pas verebilen aklı ile oynayan biri gelsin , elmander gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

geçen yaz gereken transferler yapılsa suan clde tur atlamıs ligde zirvedeydik HÜZÜN
o açıdan öyle ama bakarsın ligin 2.yarısı hayırlı geçer bizim için.ve belki de devre arası yapılacak transferler geleceğimizi şekillendirecek iyi anlamda...linnes vb.biz yine başarılı oluruz,hamzadan kurtulmak en önemlisiydi.

Dortmund'un stadina ve taraftarina hastasyim...

Su staddaki tribunlerin dikligine bakarmisiniz? Burada varya ne baski yapilir rakip oyunculara :uyy:

Dortmund%20(7).jpg

Hala şu allahın belasına acıyanlar var. Asıl bize yazık 2.5 milyon euroluk kanser daha boş kaleye atamıyor. Adamsa 1 saniye daha durmaz..

harbiden psikolojimiz bozuldu takımda forvet yok rezillik gs tarihinde böyle bişey oldumu hatırlamıyorum

Galatasaray gibi bi takımda carrillo,ben arfa ve pione sisto gibi 3 iyi kanat olmalı arkadaş.rezillik valla şu kadro.

Pası kötüyse Allah'a yakın bize uzak . Burak ve umuttan o kadar tiksindim ki dün fener Giresun maçında iki tane kazma forveti gördükçe moralim bozuldu sonra dedim ki bana ben oluyor , isterse berbat olsunlar. Adamlar futboldan soğuttular beni . Fernandao ve muriqi tipi kazmalar gördükçe Burak umut geliyor insanın aklına :( eğer milik de böyleyse gelmesin kardeşim . Yanındaki adama pas verebilen aklı ile oynayan biri gelsin , elmander gibi.

Ne verelim abime?

martin benitezin macını izlicek kaç kişi var?

Bir sporcunun morali bozulabilir normaldir.
Yakınını kaybeder bozulur.(ölüm)
Herhangi bir finalde gol kaçırır üzülür (baggio kaçan penaltı) olmasına gerek yok seviye önemli değil pek.
Yada ne bilim eşi aldatır yada ailesel problemler vardır.
Bağımlıdır alkol uyusturucu vs vs...

Kardesim bu umut denen adamın morlinin bozulmasına imkan yok.
Top toplayıcı olacak kapasite yokken Galatasarayımın 9 numarasını giyiyor.
Bomboş kaleye gol atamıyor guizanın 5 lvl altı yani...

Ve hala levent tüzemen gibi dallamalar yapmayın mücadelesini alkışlayın diyor.

Beygirlerde koşuyor kardeşim hemde bundan iyi koşuyor.
Alsak koysak forvete hayvan bizim kaleye kadarda kosar sahada herkesten fazla kosar.

Bu adam senede tonla para kazanıyor 0 çaba göstererek.
Ve morali bozuluyor inanılır gibi değil
Enteresan bi olay tuhaf baya kaç tane Galatasaraylı renkdaşımın bu adam yüzünden ruh sağlığı bozuldu

yani bu takım daha önce ardaları,keitaları,kewelları görmüş lan.1 tane kanat degıl 2 tane alsınlar!

Immobile Torino ya gidecekmis.

harbiden psikolojimiz bozuldu takımda forvet yok rezillik gs tarihinde böyle bişey oldumu hatırlamıyorum
Mario Jardel
Sasa İliç
Hasan Kabze
Hakan Şükür
Ümit Karan
Necati Ateş
Shabani Nonda
Milan Baroş
Johan Elmander
Didier Drogba
Burak Yılmaz (Cl'de 8 attığı sene iyidi)

Şöyle iz bırakanlara bakıyorum da biz şuan ölüyuz resmen 10 sene önceki yerli forvetleri bile arıyoruz.

Mario Jardel
Sasa İliç
Hasan Kabze
Hakan Şükür
Ümit Karan
Necati Ateş
Shabani Nonda
Milan Baroş
Johan Elmander
Didier Drogba
Burak Yılmaz (Cl'de 8 attığı sene iyidi)

Şöyle iz bırakanlara bakıyorum da biz şuan ölüyuz resmen 10 sene önceki yerli forvetleri bile arıyoruz.

İliç çok gol atsa da 10 numaraydı ama .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt