Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer dönemi ne zaman bitiyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Carillo sneijder poldi
Damiao

Güzel oldu bence

Bu Castillo neymiş ya lan böyle brumanın Update olmış hali gibi valla bence iş yapar bu çocuk

Sabri, Burak, Umut,Selcuk, Balta ve Semih. Fbli olsam, bende bu oyunculari överdim. Bu oyuncular oldugu sürece, Galatasarayin basarili olma sansi azaliyor. Sadece Sabri yüzünden bu sene 10 puan kaybettik.

Sabriye camur atiyonda kotu dedin adam 5 asist aypmis ayriyetten parasinda indirime gitmis ve elinden geleni ortaya koymus kapasitesi yeterince sen diger adamlara söyle yan pas geri pas atan selcuk orta dahi yapayan tarik her pozisyonda ya ofsayt yada faul yapan burak sahte kosular yapan emre colak neredeyse her mac hol yememize sebeb olan chedjou hakan balta suan en iyi defansimiz bu yasina ragmen

Denizli Damiaoyu veto etmis. Forvete ilk11e kalitesi tartismasiz birisi yerine genc bir oyuncu gelecek gibi.

Günaydın, Castillo'nun videolarını şimdi bitirdim bir analiz patlatayım o zaman ;

Gerçekte bir ilgimiz var mı bilmiyorum. Sadece twitter'da yazılanları gördüm. Kanat mevkisine süratlı, pozisyon bilgisi ve bitiriciliği yüksek birisi lazımdı. O yüzden geçen sene de az Joel Campbell'i istemedik. Bruma'nın daha olmuşu diyebilirim Castillo için. Hep diyorum ABD pazarında çok iyi oyuncular var. Gyasi Zardes de mesela tam aradığımız oyuncu.

Kolombiya MT'ye de seçilmiş 2015 yılı performansından dolayı. Hayırlısı..

Denizli Damiaoyu veto etmis. Forvete ilk11e kalitesi tartismasiz birisi yerine genc bir oyuncu gelecek gibi.
Büyük hata olur,bizim en büyük sıkıntımız forvet bölgesi bana göre.İleride top tutan,press yapan bir forvet olsa bu kadar gol yemezdik.Çoğu maçı koparamadık bu yüzden.

********************* Damiao transferi bitti diyor tafi ikna etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt