Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.998
- 2.276
- 1.948
Bu transfer dönemi ne zaman bitiyor
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transfer dönemi ne zaman bitiyor
selam hayri abi, adim umut ben almanyadan geliyorum, bos kaleye gol kaciracamGunaydin Birlo dostlari
hem cok guzel oldu, hemde cok iyi olduMuslera
Linnes chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Carillo sneijder poldi
Damiao
Güzel oldu bence
hem cok guzel oldu, hemde cok iyi oldu
defans harika
Muslera
Donk selçuk
Carillo sneijder poldi
Damiao
Güzel oldu bence
Sabri, Burak, Umut,Selcuk, Balta ve Semih. Fbli olsam, bende bu oyunculari överdim. Bu oyuncular oldugu sürece, Galatasarayin basarili olma sansi azaliyor. Sadece Sabri yüzünden bu sene 10 puan kaybettik.
Muslera
Donk selçuk
Carillo sneijder poldi
Damiao
Güzel oldu bence
Tam tersi de olabilir renktaş. Damiao kalitesi tartışılır bi adam benceDenizli Damiaoyu veto etmis. Forvete ilk11e kalitesi tartismasiz birisi yerine genc bir oyuncu gelecek gibi.
U
N
A
Y
D
I
NBüyük hata olur,bizim en büyük sıkıntımız forvet bölgesi bana göre.İleride top tutan,press yapan bir forvet olsa bu kadar gol yemezdik.Çoğu maçı koparamadık bu yüzden.Denizli Damiaoyu veto etmis. Forvete ilk11e kalitesi tartismasiz birisi yerine genc bir oyuncu gelecek gibi.
Denizli Damiaoyu veto etmis. Forvete ilk11e kalitesi tartismasiz birisi yerine genc bir oyuncu gelecek gibi.
allahını seversen 3 kurus para vermekten aciz yönetim mi kalitesi tartısmasız adam getirecek damiaoyu alırlarsa öpte basına koyDenizli Damiaoyu veto etmis. Forvete ilk11e kalitesi tartismasiz birisi yerine genc bir oyuncu gelecek gibi.