- 3 Haziran 2015
- 57.958
- 67.229
- 4.143
Damiao + Pato+ Ganso paketi yapalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı olabilirsin ama senin bahsettiğin forvet tipleri hep koşup mücadele ettiği için topa vurmaya mecali olmayan adamlar oluyor ve zaten bu yüzden de yeteneksiz oluyorlar. Mesela bir örnek verebilir misin bu tanıma uyan kaliteli bir adam , inan ben düşündüm aklıma gelmedi."Kossun ama yeteneksiz olsun" diyen yok; kadro planlaman seni bu noktaya itiyor.sneijder, podolski, damio uclusunu taşıyabilmen mümkün değil.
damioa net iyi transfer hatta cok iyi ama tespit dogru 1 takımda 2 den fazla koşmayan adam olmamalı damiao ve wes kısa süre pres yaparlar anca
yani podolski kesik yemeli,bjkde q7 ve gomez pres yapmayan adamlar ama bütün takım pres yaparak bunların açıgını kapatıyor
Damiao hakkında 2 kuruşunu alabilirmiyiz mate
35 yaşında defans ile 26 yaşında forvet arası benzerlik ?damiao cris gibi bir transferdir
eger alindi ise
olabilir ama sneijder veya poldiden birini kesmek bizim için fazlasıyla lüks olur. Zaten, Türkiye içinde sorun olmaz bence zaten bu hücum hattı ama avrupada olabilir haklısın.sadece sağ açık da yetmez bence hocam, futboldan iyi anladığımi dusunurum.sene başında Grosskreutz alındığında sağ açık Gros yapsan bile,aynı şekilde Burak, Sneijder, Podolski'yi takım yine kaldırmazdi.
35 yaşında defans ile 26 yaşında forvet arası benzerlik ?
35 yaşında defans ile 26 yaşında forvet arası benzerlik ?
senin özelinde demiyorum ama poldi gelirken de gelmesin kağnı gibi, adam geçemez , pas atamaz tarzı şeyler dendi ha kısmen yavaş , durağan olsa da yeri geldi adam geçip gol attı attırdı yeri geldi takımın 2 3 maç galip gelmesini sağladı.Belki dediğin gibi kötü oynar ona itirazım yok ama rodegalla veye kweuke isteyen bir kesimin damiaoya hayır demesi bana garip gelir bunu senin için demiyorum yanlış anlama, o senin düşüncen saygı da duyuyorum olabilir de ama bunlar remy falan almayacağı için isimler arasında adı geçen en iyisi damio bence . Neyse hayırlısı olsunkagnilik ve yeteneksizlik tabi ki
gerci cris biraz yetenekliydi
Haklı olabilirsin ama senin bahsettiğin forvet tipleri hep koşup mücadele ettiği için topa vurmaya mecali olmayan adamlar oluyor ve zaten bu yüzden de yeteneksiz oluyorlar. Mesela bir örnek verebilir misin bu tanıma uyan kaliteli bir adam , inan ben düşündüm aklıma gelmedi.
Allah belamızı vermiş.5 kuruj da verebilirim
1. hic bir hal ve sartta gotune donemiyor
2. depari saatte 15 km'nin uzerine cikarsa kalkip tebrik etmek gerekir
3. top nereden geliyor nereye gidiyor kafayi kaldirip baktigi gorulmemis
4. topa igrenc bir vurusu var
5. LES bir tobcu
aksama Umudu izleyecegiz herhald
senin özelinde demiyorum ama poldi gelirken de gelmesin kağnı gibi, adam geçemez , pas atamaz tarzı şeyler dendi ha kısmen yavaş , durağan olsa da yeri geldi adam geçip gol attı attırdı yeri geldi takımın 2 3 maç galip gelmesini sağladı.Belki dediğin gibi kötü oynar ona itirazım yok ama rodegalla veye kweuke isteyen bir kesimin damiaoya hayır demesi bana garip gelir bunu senin için demiyorum yanlış anlama, o senin düşüncen saygı da duyuyorum olabilir de ama bunlar remy falan almayacağı için isimler arasında adı geçen en iyisi damio bence . Neyse hayırlısı olsun
işte senin istediğin oyuncu tarzı Burak stiliDoğru hocam, pres yapan forvetin gol vuruşlari vasat oluyor genelde.
O yüzden, kadro planlaması çok hatalı yapıldı bizde.Sighthorsson gibi oyuncuların isminin geçme sebebi de buydu esasen; on alanda pres katılıp mücadele edebilmeleri.
valla ben de bilmiyorum hocam,sozde 7000 futbolcuyu takip eden scout ekibi bilsin onu da.ama,en azından damio olacağına hareketli forvet olsun isterim. çünkü, hareketli forvetler,topsuz koşularla alan açarlar, sneijder ve podolski gibi oyuncular da,boşluk yakaladıklarında tehlikeli olan oyuncular..