Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen sağbekte normal üyelikten premium üyeliğe geçtik. :D

Bizim 1. Sorunumuz sag bek degildi ki.

Bizim 5. Problemimizdi.

1.si sifir on libero ile sezona basladik capsiz dursun sebebi ile.

2. Sorunumuz forvetler gol atamiyor. Sabri ligin en asistci sag beki!! Ama golculerimiz tum ligde takima istatistiksel olarak en az katki veren forvetler. 11 puan gerideyiz. Ilk 2 maci hem podolski hem burak sakat oldugundan kaciracaklar. Ikinci yari 4 gun sonra basliyor. Forvet hala yok!!

3. Problem takimda sag acik hic yok. Podolski yasin olcan hep sol acik!!! Her takimda 2 adet varken bizde yok habire devsiriyoruz!

4. Lider stoper yok. Ched inanilmaz dalgin ve yumusak. Semih zaten canli bomba!! Nerde ne zaman patlayacagi belli degil. Denayer sene sonu gidecek. Bizim hava toplarinda ched gibi uyumayacak , defansi yonetecek gercek lider stopere ihtiyacimiz var.

5. Problem sag bek!!

Son düzenleme:
Ben inanmiyorum fazla transfer yapilacagina.Yapilirsa 1 forvet ile kapatilir.6 transfer filan olursa da transfer yasagi gelecegini bildikleri icin bu kadar transfer yaptilar derim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eboue gönderilmedi Sabri gönderildi al sana art niyet Riera da niye gönderildiyse yönetimler içine etmek içindir

Nounkeu DanyOnaylanmış hesap
‏@NounkeuD

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

pires geyiği ne vakit çıksa insan tebessüm ediyor o iş neden olmadı hala anlamıyorum
o kadro da pires de olsaydı zaten 110 gölü çok rahat geçerdi takım bunu düşünür hayıflanırım her daim

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 3 dk.3 dakika önce
FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş: "Galatasaray, Damiao konusunda çok yol katetti. Bana göre bu transfer olumlu sonuçlanır."

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 2 dk.2 dakika önce
Ayhan Yeşilbaş: "Galatasaray'dan imza parası isteyebilir. Abartılı rakamlar yok ortada. Bence orta yolu bulup anlaşacaklar."

Benim begendigim tarz degil Damiao.Hic icim sinmiyor bu ise.2 tane forvet alacaksak eyvallah ama Damiao tek basina bizi tasiyacak adam degil.

Damiao + Rodallega müthis olur yanliz.

Rodallega = Umut + 1 Milyon €

Yeni SAGBEK'imiz , göz bebegimiz suan Bülgaristan'da, gel koçum geeeeeelll :oley:

Şükrü ERDEN

Dün soruyordun ya engel yemiyormusun diye bak engel yedim ama bu videoyu yüklücem

Altta verdiği sürelerdeki yerlere ayar çekip tekrar yükleyip deneyeceksin

Damiaonun yanina Pato gelecekse olur.
Yoksa Damiaoyu napcaz ya.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ciddi soruyorum damiaonun 3-4 maçını 90 dk izleyen varsa nasıl bise soylesinler ben çoğu kişinin bu futbolcuyu tam olarak tanıdığını düşünmüyorum

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt