Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damio pandev çıkmaz gönlünüz ferah olsun

Gönül isterki kıvöyke gelsin ama imkanlar damio ya yetiyor

Linnes : herkes pazartesi derken salı gelecek demiştik yanılmadık...

Damiao : eski mesajlarıma bakın okursunuz eğer alınma ihtimali varsa ilk tercih yoksa başkasına yöneliriz...

Transfer sayısı 4 demiştim forvet kanat sagbek onlibero...fazla olmaz diye düşünüyorum...

Kanat transferi 7 8 tane aday var cogu basındaki isimler...kesin alınacak bekleyelim görelim...

herkese iyi günler...

bence son tercih ti damiao.yani 2 li forvetin 1 i olabilir ancak günümüz futbolundaki artık 2 forvet oynayan takım kalmadığı için zaten büyük düşüş içinde gibi görünüyor bence.hayatınızda izleyeceğiniz en yavaş forvetlerden birisi.beğenmediğiniz burak bunun yanında ronaldo gibi kalır.cidden çok saçma bir tercih olucak gelirse.ismi şu ana kadar forvetler içerisinde en kötüsüydü ki hala da olmaması konusunda bir ümidim umarım olmaz.hız olarak da yavaşa topa hamlesi de yavaş.belki abarttığımı düşüneceksiniz bu kadar da olmaz yaw damiao diye ama gerçekten keşke olmasa diyorum.sene sonu gene forvet arayacağız bu arkadaş gelirse

ismi çıkanlar içerisinde bence en iyisi milik ti.sonra austin 2 sinden birisi gelse keşke.

Martin Benitez isi ciddi galiba.

Menajeri görüsüyoruz demis

liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeessssss

Ligde 11 de az oynamiş son sene 23 maçta 4 gol atmiş ama 12'sinde 11'de oynamiş. Libertadores kupasinda 9 maçin hepsinde 11 oynamiş 4 gol atmiş.

Forumu nasildir bilmiyorum ama 1 forvet daha alinmali. Umut gitmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt