Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh be çok şükür,sabri hıyarından kurtulduk bayram edelim bugün bizim günümüz gsc.

Adamin ucagini ben buldum beyler. Emege saygi lütfen :D

ne kadar saçma bir transfer olduğunu ki umarım olmaz,burak ağlıyor yazan arkadaş şu hantal çıksa da burak girse artık diyeceksin zaten ağlamasına gerek yok :)yani inanılmaz patlama yapması gereken allah vergisi yetenek falan gelmeli bu yaşından sonra anca o zaman olur gibi.şöyle düşün jardel kadar hantal top süremez aynı onun gibi ama onun gibi golcü değil.aklında ne çağrıştıysa öle biri işte

https://youtu.be/3kMUd7C5my8?t=192

Bu adam mı koşamıyor?

Linnesssssssssssss

Denizliye hamzanin yaşlı versiyonu demeyi bu transferle bırakan arkadaşlar olabilir :) hayırlı olsun sağ bek

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patoooooooooo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnesin bonservisini cok merak ediyorum herkes 2.000.000 EUR diyor ama benim duydugum bunun üzerinde bi rakam belki bonuslarla falan yükseliyor olabilir beklemekte fayda var...

arkadaslar lutfen isim sormayin öğrensem yazarım bende bu forumdanm untmayın hepinizi seviyorum kalın sağlicakla :)

hamza hoca yı hep desteledim takii sene başında elimizde sabri var ne yapacağız başkasını ve umut ve burak varken forvete gerek yok gibi demeçleri sonrası zaten gitmesi zamansız da olsa en iyisiydi bence.bak aldığı adamları almasa ve şunda yapmak zorunda olduğumuz transferleri yapmak zorunda kalmayacaktık.sadece 3 adam alacaktı hepsi bu.maxi pereira,gignac,konoplyanka. geçen seneki kadroya bu 3 ünü ekle şimdi öyle bir kadro kurabilme ihtimalin varmı yok.

--------------------muslera-----------------------------

maxi-------chedjou-----semih--------telles

------------melo-----selçuk----------------

--------------sneijder---------------------

bruma------------------------konoplyanka

-------------gignac-----------------------

hepside bonservissiz bu adamların şimdi saçtığın bonservis vs ler bu adamlara vereceğin imza paralarından daha fazla,ve aynı kalitede de olmayacak.şu kalitede takımı devre arası kimi alırsan al kuramayacaksın artık.yazık oldu güzelim terim in temellerini attığı takıma.

Galatasaray'ın açıklamasında, "Martin Linnes için oyuncunun kulübü Molde FK ile resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncunun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı.

https://galatasaray.org/anasayfa

Sag bek için Tarık,Sabri,Linnes hatta zorlasak Denayer var.

Tarık ve Sabri den en kotu birisi derhal yollanmali derhal.

Simdi degismis olabilir ama Linnes'i Bjk icin bulan isimdi.Bilic döneminde Bjk'nin scout sefi oldugunu biliyorum Fikret Demirer'in.

Valla benim bildiğim Emrah Bayraktar 3 yıldır orda. Hatta bu kadar isabetli transfer yapmalarında en büyük pay ona aittir. Bire bir röportaj yapma şansım oldu bende olaya ordan vakıfım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt